vrijdag 26 oktober 2012

Halloween

Halloween komt steeds dichterbij. Spijtig dat wij in België (of Europa in het algemeen?) dat niet zo vieren. In Amerika daarentegen: dat zijn pas die hards. Super mooie kostuums, prachtige make-up en leuk met vrienden gaan trick or treat'en. Omdat ik niet zo creatief ben in het maken van Halloween make-up tutorials, zet ik vandaag mijn favorieten op een rijtje. Zo heb je nog even de tijd om ze rustig te bekijken en ze eventueel na te maken. Are you ready ?

 

Zipped Face - Shaaanxo
 
 
Laten we zeggen : dit is zo lelijk ! Wel in de positieve zin hoor ;) Ze heeft echt haar best gedaan om het er zo echt mogelijk te laten uitzien. Wauw, wat je met make-up, een rits en wat nepbloed niet allemaal kan. Vooral die witte lenzen geven er een finishing touch aan. Zeker geslaagd !
 
Zombie Little Girl - DulceCandy87
 

 
Ook deze vind ik best wel eng. Vooral de gefakete tanden aan de zijkant. Brr ... Kom haar eens tegen in het donker ? Niet iets dat ik zou willen. Ook hier weer prachtig gedaan.
 
Zombie Bride - MakeupByMel
 

 
Laten we nog even in de 'Zombie' categorie blijven. Mel (MakeupByMel) levert hier ook weer eens fantastisch werk. Niet echt de perfecte bruid, zou je kunnen zeggen. Bloederige toestanden, dode bruid, ... Brr ...
 
Cinderella - xSparkage
 
 
Gaan we het iets liefelijker zoeken ? Wel, dan is dit filmpje misschien iets voor jou. Leesha (xSparkage) heeft voor jou met veel plezier een Assepoester look in elkaar geknutseld. Natuurlijk hoef je niet dezelfde producten te gebruiken die zij gebruikt. Het is toch niet ietsje anders als al die andere zombie toestanden ...
 
Wat zijn jouw favoriete Halloween filmpjes ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten