maandag 29 oktober 2012

Klein vraagje - Updated

Mijn lezers zijn heel belangrijk voor mij. Zonder jullie zou PfB niet lang bestaan hebben. Daarom ben ik altijd benieuwd naar jullie mening als ik iets verander aan de site. Ik zal nooit voor iedereen goed kunnen doen, maar als er 1 iemand blij wordt door mijn site te lezen, dan ben ik ook meer dan blij. De enquête over de Facebook-pagina is verwijderd en voorlopig wacht ik nog maar even om er eentje te maken. Maarrrr... er is wel een nieuwe vraag in de plaats gekomen !

En deze luidt als volgt : willen jullie een updated make-up collectie zien ? Laat me even uitleggen waarom ik die vraag nu stel. Toen ik met PfB begon, was 1 van mijn eerste filmpjes een make-up collectie video. Dat was enorm populair en ik vind persoonlijk collectie videos heel leuk om naar te kijken. Nu is mijn stash wel wat veranderd na anderhalf jaar. Echter, ik ben nog niet helemaal tevreden met hoe mijn collectie eruit ziet. Ik bedoel niet het aantal producten, maar gewoon de set-up. Spijtig genoeg kan ik er niet zoveel aan doen, want anders neemt mijn collectie veel te veel plaats in. Mijn kastje van Ikea is behoorlijk gevuld en zou het anders willen indelen als het kon ...

Dus nu is de vraag : zijn jullie hier geïnteresseerd in ? Duid dan je antwoord aan bij de enquête. Binnen een paar maanden zien jullie dan de uitslag al dan niet verschijnen !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten