dinsdag 23 oktober 2012

Maak je klaar voor de winter !

We kunnen er niet onderuit : de winter is in aantocht. De laatste dagen was het behoorlijk warm, maar wees maar zeker dat dat binnenkort gedaan is. Geen rokjes of kleedjes meer, maar dikke truien en sjaals. Toch heeft de winter toch ook z’n charme. Vandaag heb ik voor jullie wat tips om jezelf helemaal winterproof te maken !

 

Vernieuw je garderobe. 
Niets is leuker om eens goed te gaan shoppen en je garderobe aan te vullen. Gooi of geef al je kleren weg (aan een goed doel bijvoorbeeld?) die te klein zijn, die je denkt toch niet meer aan te doen. Ze hangen daar maar in je kast, plaats in te nemen waar eigenlijk andere kleren zouden kunnen hangen. Door je kleerkast eens goed onder handen te nemen, weet je waar je op moet letten als je gaat shoppen. Nieuwe T-shirts, leuke cardigans, … nodig ? Laat je gaan !


Handcrème.
Iets wat essentieel is voor in de winter, is handcrème. Ik heb altijd last van droge handen, zeker als het wat schraal weer is buiten. Koude doet echt niets goed aan je huid, dus kan het wel wat hulp gebruiken. Je vindt er verschillende bij Kruidvat of de drogist maar heb je echt een hele goede, hydraterende handcrème nodig ? Ga dan een langs bij L’Occitane. Zij staan hierom bekend !

 

Pas je make-up aan.
Ook je make-up kan je winterproof maken. In de zomer felle kleurtjes, in de winter wat donkerdere. Bekijk even de trends en zoek uit welke je leuk vind. Je kan altijd langs de drogisterij gaan en een paar nieuwe make-upjes uitproberen. Niets is leuker om thuis te komen met nieuwe goodies en ermee te spelen!

 

Vergeet niet te relaxen en te genieten.
De winter is vaak een harde maand. Niet alleen sta je op en kom je thuis als het donker is (je zou ervan in je bed blijven liggen), ook de feestdagen staan voor de deur. Chaotisch en stresserend. Probeer toch ervan te genieten. Neem eens een lekker bad met lekker geurende producten (nog een reden waarom je naar Lush mag gaan!) en geniet. Of ’s avonds met een warme chocomelk en een boek/leuke film. Gezellig !

 

Heb jij nog tips ? 

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten