woensdag 31 oktober 2012

Personal : life

Hier ben ik weer met een personal berichtje. Snapshots vinden jullie blijkbaar heel leuk om te bekijken (ben al volop bezig met de volgende!), maar de stukjes tekst die ik schrijf, worden ook goed bezocht. Bij deze, vandaag een nieuwe ‘Personal : life’ !

 
Allereerst : wat is het druk ! Je hebt het misschien aan de artikels gemerkt. Het zijn soms allemaal geen al te lange artikels. Sorry daarvoor ! Ik zal je uitleggen hoe het komt : mijn lessenrooster was vorig jaar nog wel goed. Elke week had ik 2 halve dagen waarop ik naar huis kon in de namiddag. Zo kon ik rustig thuis mijn labo’s voorbereiden, samenvattingen maken en aan PfB werken. Dit jaar is het wel wat anders … Vergeet die halve dagen maar ! Elke dag van half 9 tot 18h les, dat is echt geen pretje (I tell you !). En omdat ik niet op kot zit, neemt het pendelen ook een deel van mijn tijd in beslag. Als ik bijvoorbeeld om 18h gedaan heb, ben ik pas om half 8 thuis. Snel eten, douchen en dan beginnen aan mijn voorbereidingen. Je ziet het al : veel tijd voor de site is er niet. Daarom probeer ik tijdens het weekend zoveel mogelijk vooruit te schrijven. Dat lukt vrij goed (tot nu toe), maar soms zijn het dan wel eens wat kortere artikels dan jullie van mij gewoon zijn. Om jullie niet teleur te stellen, mogen jullie bij de comments achterlaten wat jullie de komende weken willen zien. Welke producten willen jullie gereviewd zien, moeten er meer nagellakswatches komen, etc. Laat zeker weten !

Er is bij ons een nieuwe winkel geopend : Pro Duo. Ik kende de winkel eerst niet maar toen ik op hun site terechtkwam, was ik zo verbaasd ! Het is namelijk een make-up & haarwinkel in 1! Ze verkopen verschillende merken die eigenlijk bedoeld zijn voor salons maar die je nu als consument ook kunt kopen (al dan niet aan een wat duurdere prijs). Wat leuk ! Wat dacht je van merken zoals Paul Mitchell, Chenyu & …. CHINA GLAZE ! Wat ben ik blij ! Eindelijk een winkel die ook China Glaze verkoopt ! Vorige week ben ik er eventjes langs geweest (ik wilde weten welke merken ze zoal hadden …) en zag het rek van China Glaze staan. Ik kon me niet bedwingen en bracht deze mooie kleur voor de feestdagen mee. NOTD komt nog !
 
Photobucket
 
Ook komen de examens dichterbij. Voor de meesten onder jullie valt dit begin december, voor mij is dat na de feestdagen. Dat betekent dat ik tijdens Kerst, Oud-en Nieuwjaar en (zelfs!) mijn verjaardag mag studeren. Helemaal niet leuk. Wat met de examens gepaard gaat : er zal niet elke dag een artikel verschijnen op PfB. Ik hoop dat jullie dat kunnen begrijpen. Ik doe heel erg mijn best om er zoveel mogelijk vooruit te schrijven, maar elke dag gaat me niet lukken. Zo om de dag of om de 2 dagen moet wel te doen zijn, dus bare with me dat ik dat haal. Uiteraard komt er een artikel (of filmpje?) met wat ik voor Kerst en mijn verjaardag gekregen heb (hopelijk kan ik jullie de iPad laten zien!)
 
Stay gorgeous !
 
Anke


2 opmerkingen:

  1. Oh wauw wat leuk dat er een nieuwe winkel met allemaal lakjes bij je in de buurt is nu! Begrijp dat helemaal, vele beuatyblogs hebben het nu veel drukker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hé ! Nu kan ik al eens een winactie doen met mooie China Glaze lakjes ;D Dank je wel voor je begrip !

      Verwijderen