zondag 28 oktober 2012

Trend : Velvet Nails

Trends komen en gaan. Meestal vind ik er niets aan en doe ik er niet aan mee. Echter, deze Velvet Nail trend heeft mij wel nieuwsgierig gemaakt. Na de crackle en glitters, zijn nu de pluizige, zachte nagels aan de beurt. Leuk !

 
In Amerika is het al een dikke hit, maar beetje bij beetje vliegt het ook naar Europa over. Nog niet veel merken zijn uitgekomen met zo’n Velvet Kit, Ciaté deed dat al wel. Wat zit erin ? Een basislak, een borsteltje en wat vezels. Het is echt heel makkelijk aan te brengen en het resultaat is fantastisch ! Zelf heb ik niet zo’n kitje maar je kan het gewoon ook zelf maken ! Het enige wat je nodig hebt is een basiskleur en wat vezels die je bij elke knutselwinkel wel kan vinden. Om je een beetje op weg te helpen heb ik hier een filmpje dat elke stap uitlegt :

 

Al bij al vind ik het nog wel een leuke trend. Eenmaal verschillende merken ook zo’n kitjes uitbrengen, wil ik het wel eens proberen.  

Ben jij van plan om deze trend te volgen ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Vind het zeker wel gaaf, leuker dan de crackle en zou het wel eens willen proberen. Misschien in het rood zoals een theatertapijt =]

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had zeker niet verwacht dat ze met zo iets zouden uitkomen, maar ik vind het een tof idee ! Laten we hopen dat het binnenkort in de winkels ligt :D

      Verwijderen