maandag 12 november 2012

Catrice Precision Volume Mascara

Ik heb voor jullie weer een mascara getest ! Om de zoveel tijd moet ik toch een nieuwe mascara kopen omdat de mijne anderes uitgedroogd raakt. Catrice was onlangs met een hele nieuwe lijn uitgekomen en ik was wel nieuwsgierig naar de mascara. Welk borsteltje zouden ze hebben ? Is het ook zo’n natte formule als bij Maybelline ? … Bij deze : ik testte voor jullie de Precision Volume Mascara uit !

Photobucket
 
De zwarte tube is niet zo heel speciaal maar dat kan ik niet zeggen van het borsteltje. Dit had ik niet verwacht. Een plastic borsteltje met korte haartje vooraan, wat langere haartjes achteraan. Zo kan je heel makkelijk alle wimpers bedekken met een laagje mascara. Wat ik zeker ook goed vind (en dat zou iedere mascara mogen hebben als het aan mij lag), is het systeem dat het teveel aan mascara ‘afveegt’. Als je het borsteltje uit de tube trekt, blijft het overtollige achter. Zo handig ! Nooit meer klungelen met afvegen van het teveel aan mascara.

Photobucket  

Hij separeert mooi de wimpers en is redelijk waterproof. Toen ik onder de douche stond, was ik mijn make-up er vergeten af te halen dus maakte ik mijn gezicht schoon met een washandje. Toen ik uit de douche kwam, leek ik net op een panda. De mascara kan dus wel tegen wat water, maar ik zou het niet proberen met een fikse regenbui. 
 
Photobucket

Wat ik er nu echt van vind ? Ik vind ‘em een beetje klonteren. Dat is ook duidelijk te zien op de foto. Ik krijg altijd klonters, ook al wordt het teveel dan verwijderd. Spinnenpoten vind ik dus maar niks. Ook transfereert hij naar de onderkant van mijn oog als ik op mijn onderste wimpers een laagje mascara aan breng. Ik heb me al verschillende keren rot geschrokken wanneer ik het resultaat in de spiegel zag. ‘En daar heb ik dan een hele dag mee rondgelopen!’. Dus om eerlijk te zijn : ik vind ‘em maar niks en zou het absoluut niet aanraden. 

De Catrice Precision Volume Mascara kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor € 3,99. 

Wat vind jij van deze mascara ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten