vrijdag 2 november 2012

Mijn signature look

Je kent dat wel : iedereen heeft zo’n look waarbij je je goed voelt. Een look die je met plezier maakt, elke dag van de week. Niet veel later wordt dan ook echt JOUW look. De mensen herkennen je eraan. De ene heeft een winged eyeliner, de andere een felle lip. Vandaag laat ik jullie MIJN signature look zien !

Photobucket
 
Photobucket
 
Hij is niet zo opvallend, maar dat hoeft ook helemaal niet, vind ik. Als ik niet weet wat maken ’s morgens, dan doe ik sowieso dit.

Wat gebruikte ik nu ? Als basis gebruikte ik de Maybelline Color Tattoo in Permanent Taupe. Daarna gebruikte ik mijn Metal Mania palet van Boozyshop. Dit palet is echt mijn beste vriend als het snel moet gaan. Je hebt zo wat alle kleurtjes bij elkaar waarmee je naar hartenlust kan mixen. Ik gebruikte nummer 1 over het hele ooglid, nummer 2 in de arcadeboog met nummer 3 in de buitenste ooghoeken. Nummer 4 gebruikte ik als highlighter, zowel op het wenkbrauwbot als in de binnenste ooghoeken. Ik  voegde ook een winged eyeliner toe met de gelliner van Catrice. Als laatste gebruikte ik oogpotlood en mascara.

Photobucket 

Full face :

Photobucket
 
Blush : Catrice ‘Rose Royce’
Lipstick : Catrice ‘Mrs. Brightside’ 

Heel makkelijk, snel en toch netjes. I like ! 

Wat is jouw signature look ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten