woensdag 19 december 2012

Hema Kerstcollectie : Blush 06

De kerstperiode is mijn favoriete periode in die koude winterdagen (want brr … geef mij maar de zomer!). Je kan dan leuke dingen vinden voor een goede prijs. Ook de giftsets die speciaal uitkomen voor de feestdagen… Leuk ! Deze periode is ook ideaal voor de beautyindustrie om met kerstcollecties uit te komen. Daarom heeft o.a. Hema een speciale collectie uitgebracht met prachtige nagellak, lip balm sticks en … blushes ! Veel van de kerstcollectie was al weg toen ik een bezoekje aan de Hema bracht, maar enkele blushes lagen er nog. Ik bracht 06 mee.

Photobucket
 
Wat er mij onmiddellijk opviel, was het –o zo cute – patroontje in de blush ! Roosjes die het hele poeder ‘versieren’. Het is zeker geen overspray, want ook al ga je met je kwast in de blush, de roosjes blijven ! Een prachtexemplaar om in je collectie te hebben. Verder is de blush ook nog verkrijgbaar in de kleur 02, een iets heftigere roze kleur. Omdat ik weet dat ik die toch niet zo ga gebruiken, heb ik ‘em daarom ook niet gekocht.       
   
Photobucket  

De poeder is zacht en brengt gemakkelijk aan. Ook de pigmentatie is meer dan oké, wat ik van Hema niet verwacht had ! Ik was al fan van hun mineralized blushes (MAC dupe!), maar deze mag er ook wel zijn. Wanneer je ‘em aanbrengt, zijn de kleine gouden glittertjes goed te merken. Je kan ‘em dus ook als gekleurde highlighter gebruiken ! Verder blijft hij ook heel goed zitten. Na een lange dag is, hij nog redelijk goed te zien op mijn wangen. Van een goede houdbaarheid gesproken !

Photobucket

Ik ben gewoon dolenthousiast over deze blush ! Goede pigmentatie, houdt lang en kan voor een hele goede prijs de jouwe zijn ! Spijtig dat hij LE is. Als het aan mij lag, mocht deze ook in de vaste collectie komen. 

De blush 01 van de kerstcollectie kan je nog voor een beperkte tijd vinden bij Hema aan € 6,50 per stuk. 

Wat is jouw favoriete product van de kerstcollectie ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

3 opmerkingen: