maandag 17 december 2012

The Body Shop Coconut Gift Set

The Body Shop is een winkel waar je echt MOET binnengaan met de feestdagen. Al die mooie producten waarmee ze uitkomen, … Je komt echt wel met IETS buiten. Ik ging laatst even de stad in om mijn laatste kerstcadeautjes te kopen, toen ik langs TBS liep. Niet dat ik daar iets nodig had, maar ik kon me niet bedwingen en ging naar binnen. Daar lagen al die mooie giftsets bij elkaar, van goedkoop naar grote verpakkingen met allerlei producten. Ik snuffelde even rond en zag deze mooie zet met kokosnoot staan.

Photobucket
 
Er zitten in totaal 4 dingen in voor €12: een kleine body butter, een kleine scrub, een kleine douchegel en een bad-fluffyachtige spons. Dat is dus €3 voor elk product! Heel wat voordeliger dan dat je al de producten los zou kopen. Ook zijn zo’n kleine verpakkingen handig om mee op reis te nemen. Geef je zo’n set dus niet weg als cadeau, dan kan je ‘em voor jezelf houden en bewaren wanneer je op reis gaat. Of je doet ‘em aan jezelf cadeau en gebruik je ‘em wanneer je wilt.

Photobucket  

Kokosnoot is, buiten shea, een van mijn lievelingsgeuren van TBS. Ik ben niet zo’n persoon die van zoete geuren houdt (wat niet wil zeggen dat ik geen citroen of andere fruitige body butters koop en/of parfums.).  Kokos is echt een hele aangename geur. Zacht, mild maar toch aanwezig. De eigenschappen van kokos zijn daarom niet voor niets voedend, hydraterend en verzachtend ! (en dan vertel ik je er nog niet bij dat ik eigenlijk nog niets van een kokosnootgeur van TBS heb, shame on me !)
 
Photobucket  

Ik vind het echt een heel leuk setje, zowel voor te geven als voor te krijgen. De producten bevatten een goede hoeveelheid product en zijn dus handig om mee op reis te nemen of om eens uit te proberen. Zo’n gifsets zijn ideaal voor mensen die niet kunnen kiezen : ze krijgen gewoon alles ! Van de productjes komt zeker nog een apart artikeltje.

De verschillende giftsets kan je voor alle budgetten vinden bij The Body Shop. 

Hebben jullie al eens zo’n set gekocht ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

4 opmerkingen:

  1. Ik heb er zo ooit eentje met chocolade cadeau gedaan aan mijn mama! Ze wou het bijna opeten omdat het zo lekker rook :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat kan niet de bedoeling zijn :p Die heb ik nog niet uitgeprobeerd, omdat het lijkt dat je pure chocolade op je lichaam smeert ?? :D Of is het echt meer een body butter ?

      Verwijderen
  2. Het was echt zo'n typische bodyshop body butter. Good as always :) De verpakking is chocolade bruin maar de butter zelf is zo een soort nude kleurtje maar mmmmmmm die geur! Heb er stiekem ook eens van gebruikt! Kkon het niet laten! Helaas is hij nu al tijdje op, mama vond hem precies ook goed :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha zo, en mm chocolade ... Wie is daar nu niet dol op ? Goh, ja ! Allebei chocoladefans, lijkt me ! ;D

      Verwijderen