vrijdag 4 januari 2013

Update Catrice Assortiment Lente/Zomer 2013

Zoals jullie weten, komt Catrice regelmatig met nieuwe dingetjes uit. Dat is echt enorm fijn, wie weet vind je wel eens een nieuw favoriet product ? Ook dit voorjaar komen er wat productjes bij, andere gaan er dan weer uit (zoals mijn geliefde Infinite Matt Foundation, boehoe !). Ik ben echt heel benieuwd naar de nieuwe producten, jullie ook ?
Photobucket
1. BB Creme - € 5,99
Heel veel merken hebben het ondertussen al in hun assortiment : een BB creme. Catrice binnenkort ook ! Hij egaliseert, beschermt tegen UV met een SPF 30 en laat de huid stralen door lichtreflecterende pigmenten. Heerlijk !
Photobucket
 
2. Camouflage Cream - € 2,99
Deze concealer ziet er enorm goed uit. Hij belooft langhoudend te zijn en een goede dekking te hebben. Verkrijgbaar in 3 tinten.
Photobucket
 
3. Absolute Eye Mono Shadows- € 2,89
6 nieuwe kleuren om van te houden. De mono's van Catrice zijn sowieso al geweldig, dus deze wil ik absoluut ook eens van dichterbij bekijken.

Photobucket
 
4. Ultimate Lip Colour - € 3,99
Van deze lipsticks ben ik fan! 3 prachtige nieuwe kleuren. Of je het zo naturel mogelijk wilt houden, of je gaat voluit : er is voor ieder wat wils.

Photobucket
 
5. Intensif Wet 'n Dry Shadows - € 3,89
Waar ik absoluut nog fan van ben, zijn deze mooie mineralized oogschaduws. De kleuren die al eens eerder zijn uitgekomen, gebruik ik maar al te graag. Goede pigmentatie, lange houdbaarheid en een heel mooi effect.

Photobucket
 
6. Mascara
De Catrice All Round (€2,99) is verbeterd en belooft je een nog intensere zwarte oogopslag te geven met meer lengte en een langere krul. De Giant (€4,59) heeft een apart borsteltje waardoor je elke haartje perfect met een laagje mascara kan bedekken. De Lashes to Kill (€3,99) verlengt en geeft volume zoals valse wimpers het zouden doen. Proberen dus als je van die mooie, verleidelijke wimpers wilt. Als laatste hebben we een Waterproof Top Coat (€4,59) die je aanbrengt voor je een gewone mascara aanbrengt die niet waterproof is.

Photobucket
 
7. Long Lasting Eye Pencil Waterproof - €2,39
Goed gepigmenteerd, zachte textuur en keuze uit verschillende kleurtjes. Van mij part mag de lente al beginnen !

Photobucket
 
8. Absolute Eye Color Quattro Shadows - € 4,59
Deze quads zijn enorm populair ! Keuze uit 3 nieuwe varianten.

Photobucket
 
9. Infinite Shine Lipgloss - € 2,99
Kijk eens naar al die nieuwe, prachtige kleuren ! Ze beloven niet te plakken maar juist verzorgend te zijn voor je lippen. Aanrader !
Photobucket Photobucket Photobucket
 
10. Mattifying Oil Paper - € 2,89
Glim je snel gedurende de dag ? Dan zijn deze papiertjes de oplossing voor jou ! Even over je gezicht deppen zodat het papier al het talg kan opnemen et voilà !
Photobucket
11. Absolute Nude Eye Shadow Palet - €4,99
Je raakt niet aan de 'Naked'-paletten van Urban Decay ? Dan is dit misschien een mooie vervanging. Veel goedkoper, en met mooie nude kleuren die je elke dag kan combineren.

Photobucket
 
12. Prime & Fine Eye Shadow Base - € 3,99
Een goede oogschaduwbasis is heel belangrijk als je je oogschaduw wilt laten zitten gedurende heel de dag. Goed van Catrice om er eentje uit te brengen, ben heel benieuwd of het ook bestand gaat zijn tegen mijn hele vettige oogleden ...
Photobucket
 
13. Eyebrow Filler - € 3,59
Hoera voor wenkbrauwproducten ! Deze kleur past bij alle wenkbrauwen en vult ze makkelijk in zonder te klonteren.
Photobucket
 
14. Light Reflecting Concealer - € 3,99
Klinken de woorden 'YSL-Touche éclat' je bekent in de oren ? Het is een concealer en highlighter in 1 product. Leuk dat er nu ook een budgetversie van is !

Photobucket 
 
15. Matt Bronzer - € 3,99
Elke huid kan wel een beetje bronzer gebruiken in de winter. Niets gezonder dan een mooie sunkissed look.
Photobucket
16. Gel Eye Liner - €3,99
Een gel eye liner met gouden glittertjes. Geeft net dat ietsje extra, vind ik.
Photobucket
17. Smokey Eyes Set - € 4,59
Al wat paars is, is voor mij goed. Maar dat er nu ook een paarse smokey eyes set uitkomt, maakt het dubbel zo leuk. En met de verschillende tinten die je erin terug vindt, kan je je look zo donker maken als je zelf wil !
Photobucket
18. Calligraph Eye Liner Pen - € 2,99
Knoei je altijd met je eyeliner ? Dan is deze dunne pen misschien iets voor jou. Door het dunne puntje kan je je eyeliner zo dik/dun maken als je zelf wil. Heel goed voor als je net begint met make-up !
Photobucket
 
19. Kohl Kajal - € 1,99
Een super zacht oogpotlood dat iets zachter staat dan zwart. Ideaal om een mooie, zachte lente look te maken !
Photobucket

 

 
20. Smokey Eyes Pencil - € 2,59
Hou je het liever wat smokey ? Dan kan je altijd dit oogpotlood gebruiken in deze felle turquoise kleur. Speels maar tegelijkertijd ook vrolijk.
Photobucket

 

 
21. Skin Finish - € 3,99
'Deze zit toch al in de collectie?' Inderdaad, maar er komt weer een extra tint bij ! Speciaal voor de mensen die hun kleur niet echt hebben kunnen vinden tussen al de andere tinten. Zelf heb ik er ook eentje en daar ben ik wel tevreden van. Een zachte poeder die gied matteert, meer moet ik niet hebben.
Photobucket
Wauw, wat een mooie producten allemaal ! De lipsticks en het nude palet spreken me toch wel het meeste aan. De lipglosses en de mineralized oogschaduws zijn ook zo mooi ! Stiekem ga ik heel de winkel leegkopen, haha !
 
Naar welke producten ben jij benieuwd ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

3 opmerkingen:

  1. Het nude palet, de wenkbrauw filler en de camouflage cream! Ik hoop dat deze een beetje is zoals de all around concealer van hen want deze is super goed maar het zijn zo'n kleine potjes (als je het potjes kan noemen)
    Ps Heb je een tip voor als ze in de winkelrekken liggen de juiste tint te nemen zodat die camouflage creams bij mijn huidskleur passen? Als ik thuis kom met een potje blijkt na een tijdje gebruik het altijd ofwel te licht of te donker te zijn... en dat ziet nogal vreemd als je met zo'n bleke waas onder je ogen rondloopt :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klinkt misschien heel stom maar je kan snel checken welke kleur goed voor je is door deze tip toe te passen : breng van elke kleur concealer een klein beetje aan in je nekgedeelte. Door het licht in de winkel, krijg je geen juist beeld welke kleur goed voor je is. Loop daarom naar buiten en bekijk met een klein spiegeltje welke kleur je het beste staat in het daglicht. Zo kan je beslissen welk potje je moet kopen ! Hopelijk ben je hier iets mee :)

      Verwijderen
    2. Bedankt! Ik ga dit zeker proberen :D

      Verwijderen