maandag 18 februari 2013

Celeb Look : Cher Lloyd

Een celeb waar ik de laatste tijd zowat obsessed door ben, is Cher Lloyd. Je kent haar misschien wel : ze deed mee aan X-factor in Groot-BrittanniĆ« een aantal jaren geleden en won toen ook. Ze scoorde al een paar grote hits zoals ‘Want U Back’ en ‘Oath’. Onlangs kwam ze ook uit met haar eigen parfum ! Een voorstelling aan de pers was de volgende stap. Dat was natuurlijk een goede gelegenheid om je eens op te doffen. Ik laat mijn kritisch oog op haar outfit, make-up en haar vallen.

 photo cher-lloyd-perfume-launch-pink-diamond-at-circus-club-london-wenn-5__oPt.jpg
 
Haar kleedje vind ik niet zo heel speciaal. Het is natuurlijk geen rode loper waar ze moet op verschijnen, maar haar parfumlancering mag toch een beetje ‘meer’ zijn ? Wat ik wel leuk vind, is dat blauwe tussenstukje. Dat maakt het ‘niet-zo-speciale’ kleedje goed. 

 photo cher-lloyd-launched-her-first--large-msg-134680298293.jpg
 
Haar haar is mooi in losse krullen gedraaid. Staat haar goed ! En dan haar make-up …Heb je het al gespot ? Ja, ombre lippen met de kleuren paars en rood! Gedurfd maar helemaal geweldig. De rest van de make-up is vrij naturel gehouden om de lippen helemaal tot zijn recht te laten komen. Haar wangen hebben een beetje highlighter en een lichtroze blush te verwerken gekregen. Conclusie van deze hele look : geslaagd ! 

Wat vind jij van deze Celeb Look ? 

Stay gorgeous ! 

Anke 

0 reacties:

Een reactie posten