zondag 3 februari 2013

Trend: Dikke wenkbrauwen en felle lippen

Trends zijn er elk seizoen. Wie herinnert zicht de groene oogschaduw trend nog ? Sommige trends komen zeker ook terug. Denk maar aan de vlechten, die zijn weer helemaal hip. Maar wat ik vaak tegenkom, en meteen ook een trend is voor de lente, zijn goede aangezette wenkbrauwen in combinatie met felle lippen. Het heeft een hele tijd mode geweest om je wenkbrauwen zo dun mogelijk te maken. Vergeet dat nu maar ! Bold is beautiful !

 photo Desktop1001-440x3772_zps31115d40.jpg

Voor de mensen die van zichzelf al dikke wenkbrauwen hebben, is dit toch wel een pluspuntje. Voor diegene die daar niet zo mee gezegend zijn: we kunnen nog altijd onze wenkbrauwen bijtekenen ! De producten van Anastasia zijn daar perfect voor ! Wil je het een beetje binnen het budget houden, dan hebben Catrice, Essence of Hema ook hele goede producten in hun assortiment.
 
Natuurlijk is deze trend ook weer tijdelijk. De felle lippen vind ik wel kunnen, het is fris en vrolijk voor het aankomende seizoen. De wenkbrauwen gaan op zich ook wel, als het maar verzorgd is en past bij je gezicht. Té dunne wenkbrauwen hebben, is ook not done. Doe vooral waar jij je het beste bij voelt.

 photo 37056-10-spring-2013-beauty-trends-you-can-try-now-preview_zps01077a42.jpg
 

Ga jij deze trend volgen ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten