maandag 16 december 2013

Hema Long Lasting Nagellak

Aangezien jullie in de enquête hebben laten weten dat jullie wat meer nagellak willen zien, heb ik voor jullie een blogpost over nagellak ! Deze keer over een heel budgetmerk : de nagellakjes komen namelijk van de Hema. Een tijdje geleden zag ik een paar mooie kleuren liggen en die vroegen gewoon om uitgetest te worden.... maar niet door mij ! Maren, een hele goede vriendin van mij, wilde ze voor mij wel uittesten. Vandaag lees je haar verslag erover !

 

De 2 kleurtjes die ze heeft uitgetest; zijn de nr. 840, een mooie appelblauwzeegroene kleur en nr. 814, een prachtige koraal-zalmroos kleurtje. Ze claimen long lasting te zijn. Dan verwacht ik dat ze toch zeker iets meer dan een week mooi op je nagels blijven zitten. Is dat nu ook het geval ?


Allereerst kon Maren opmerken dat er een groot verschil is tussen de 2 nagellakken ! De appelblauwzeegroene kleur dekt al mooi na 2 laagjes en was gemakkelijk aan te brengen. De roze kleur daarentegen ... dat was een ander paar mouwen. 'Hij was zo dik ! Ik kreeg 'em totaal niet mooi op mijn nagels, zo stroperig.' Geen favoriet dus!

nr. 840

nr. 814


Zijn ze long lasting ? Na een dikke week is de nagellak op de nagels aan vervanging toe. In de helft van de week vertelde ze me dat ze al een paar chips had, op het einde van de week was het gewoon tijd om van kleurtje te veranderen. De droogtijd is gemiddeld tot lang, zeker de roze kleur : doordat hij zo stroperig is, droogt hij ook voor geen meter. Niet zo handig als je snel je nagels moet gelakt hebben...

Conclusie ? Het hangt er dus duidelijk vanaf welk kleurtje je koopt van deze Long Lasting nagellakken : de ene dekt en smeert fijn, de andere is een echte tegenvaller.

De Hema Long Lasting Nagellakken kan je kopen voor €2,95 per stuk.

Wat vind jij een leuk nagellakmerk?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten