woensdag 30 april 2014

Tropical Eyes met DeMake'Up

Spelen met make-up is iets wat iedere beautyliefhebber wel graag doet. Als ik er de tijd voor heb, dan kan ik me uitleven met verschillende looks maken. Een normale schooldag bestaat altijd uit neutrale tinten of hier en daar eens een gedurfde kleur van eyeliner maar je zal me niet snel met knalgroene oogschaduw zien naar de les gaan. Onlangs experimenteerde ik eens met wat kleurtjes en daar kwam een mooi combo uit : Tropical Eyes. Achteraf moet mijn make-up er natuurlijk nog afgehaald worden. DeMake'Up stuurde me een doos met hun nieuwe Expert producten. Eens kijken of deze mijn kleurrijke make-up er konden afhalen!


Aangezien dat de zomer bijna voor de deur staat, had ik wel zin in een leuke ooglook met wat kleur. Ik gebruikte de gouden kleur van het Technic Electric palette in mijn binnenste ooghoeken. De oranje kleur is van Gosh. In de crease en buitenste ooghoeken maakte ik een mengeling van de paarse kleuren van het Sleek Vintage Romance palette. Om het helemaal af te maken, maakte ik nog een wing met mijn NYC High Definition Liquid Eyeliner.
Bij deze kleurrijke ooglook heb ik de lippen en de wangen ietsje rustiger gehouden. Met een zachtroze lipstick en blush kan je nooit de mist in gaan !

Nu de test van de DeMake'Up Expert producten : ging mijn make-up er makkelijk af ? Het was een fluitje van een cent. Ik gebruikte de Expert Oogmake-up reinigingpads om mijn kleurrijke oogmake-up eraf te halen. In no time was al die oogschaduw en eyeliner eraf. Schitterrend ! Voor de rest van mijn gezicht gebruikte ik de Expert Make-up reinigingsdoekjes voor een droge tot gevoelige huid. Ik ben fan !


De nieuwe producten van DeMake'Up liggen op 1 juni in de winkels.

Wat vind jij van deze tropical eyes ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen: