woensdag 7 mei 2014

Herontdekking : Catrice Mineralized Oogschaduws

Wie herinnert zich deze blogpost nog ? Twee jaar geleden kwam Catrice uit met de Mineralized oogschaduws. Ik kom altijd in verleiding met baked producten, zo ook met deze oogschaduws. Ik gebruikte ze heel intensief toen ze net uit waren maar als beautyblogger leer je veel producten kennen op korte tijd en zo zijn deze schatten in de vergetelheid geraakt. Totdat ik een tijdje geleden mijn collectie eens onder handen nam en ik ze terug tegen kwam. Van een herontdekking gesproken !


Baked producten hebben de neiging om niet veel pigment af te geven en vooral heel glitterig te zijn (om nog maar te zwijgen van de fall-out). Dat is met deze oogschaduws niet anders. Ik was toen heel enthousiast over deze baked producten, het enthousiasme nu is wat gedaald maar ik ben er zeker nog wel tevreden van. Ze geven me een mooie glans over het hele ooglid waardoor een alledaagse look makkelijk iets extra's krijgt. Later heeft Catrice er nog enkele aan het assortiment toegevoegd (klik hier voor het artikel).


Catrice heeft een goede kleurenselectie gemaakt. Je hebt verschillende neutrale tinten (bijvoorbeeld goud en taupe) maar je hebt ook 2 knalkleuren zoals paars en appelblauwzeegroen. Telkens hebben ze een veining in de oogschaduw zitten, wat me een beetje doet denken aan de MSF's van MAC. 


De Catrice Mineralized oogschaduws heb je voor €3,89 per stuk.

Heb jij er enkele in je collectie ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Oh my, ik vind het ook echte plaatjes hoor! Zelf heb ik ze helaas niet, maar oh mah goood. They're so pretty. Ook hele unieke oogschaduws met die verschillende kleuren er doorheen.

    BeantwoordenVerwijderen