woensdag 6 augustus 2014

Snapshot


We zijn alweer een maandje verder dus een Snapshot hoort daar natuurlijk ook bij. Ik heb me in juli al heel goed geamuseerd. Naar de film, werken, afspreken met vriendinnen en nog andere leuke dingen stonden op de planning. Ik heb het zoveel mogelijk proberen vast te leggen. Kijk je mee ?
We deden er alles aan om de Belgen te steunen tijdens de match België - Argentinië. We maakten zelfs frietjes en chocomousse. Maar het mocht jammer genoeg niet baten. 


Een duimpje omhoog want ik hoorde dat ik geslaagd was voor mijn 2de semester van mijn 3de bachelor ! Normaal gezien kreeg ik ze in de late namiddag maar door een foutje stonden ze pas om middernacht online. Nagelbijten dus ! Eenmaal ik de punten zag, was ik zo blij. Ik heb dus maar eentje dat ik moet opnieuw doen in augustus.


TAG-video opnemen : de Lip Product Addict tag. Deze kan je hier bekijken.


En bij het editen van sommige filmpjes kom je al eens grappige toestanden tegen... Oepss !


Buiten swatches maken met zo'n mooi weer, I love it!


Op een paar dagen was dit boek uit. Wat mooi ! Diezelfde week nog ging ik naar de verfilming ervan. Een heel mooi verhaal, echt een aanrader.


Hey there!  Mijn look wanneer ik naar de film ging. Ik begin mijn bruin haar eindelijk gewoon te worden.


Bij de bioscoop waar wij gingen, stond er een Coca-Cola machine waar je je naam kon intypen en zo een blikje kon bemachtigen met jouw naam erop. Ik had nog nooit eerder een blikje/flesje gevonden met mijn naam erop, dus dit was leuk !


Een mooie zonsondergang voor het slapengaan ...


Ik zwaaide mijn vriendinnen goodbye op het einde van de examenperiode en had ze sindsdien niet meer gezien. Het was dan ook een heel goed idee om nog eens samen te komen en lekker te gaan grillen. Dat deden we ook ! Het was een superavond met veel lekkers en vooral veel plezier.


Cocktails als afsluiter, deze konden uiteraard niet ontbreken. (Non-alcoholisch wel te verstaan, ik was bob).


Moe maar voldaan !


Herken je deze oogschaduws nog ? Deze zag je in mijn shoplog die ik onlangs online zette. Ik heb van deze 4 een mooi quad gemaakt om elke dag te dragen. Binnenkort komt de review online!


Vlaanderen Muziekland streek neer, dichtbij waar ik woonde. Ik kon ze horen soundchecken tot in onze tuin. Ik vertrok, samen met een vriendin, thuis met een zonnetje. Nog geen 5 minuten nadat we aankwamen begon het te gieten. De helft van de mensen was al op weg om terug naar huis te gaan. Maar ik had een missie : ik wilde per sé de artiesten zien dus ik probeerde te schuilen in een van de dranktentjes die daar stonden. Uiteindelijk was ik kletsnat dat het eigenlijk niet meer uitmaakte dat ik nu in de regen stond of niet. Eenmaal de artiesten begonnen te zingen, verdween de regen en werd het een hele toffe avond. Was ik blij dat ik gebleven was.


Elk jaar plan ik een BBQ voor de vriendinnen maar dit jaar maak ik het extra speciaal aangezien het misschien de laatste keer is. Mijn menu- en cocktailkaart zijn alvast af !


Een toast met zalm en een gepocheerd eitje. Het was de eerste keer dat ik dit maakte, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn : zo lekker !


Een close-up van de inhoud van mijn Boozyshoppakketje. Het filmpje heb je ondertussen al kunnen zien !

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen: