zondag 8 februari 2015

Catrice Velvet Finish Concealer

Ik weet niet wat ik tegenwoordig heb, maar de foundations en concealers raken allemaal op bij mij (of is dat nog post-wallen van de examens en daarom extra dekking nodig?). Tijd om eens wat anders te proberen ! Voor onder mijn ogen heb ik graag een highlighted effect dat toch mijn blauwe kringen doet verdwijnen. Op puistjes wil ik dan weer graag wat extra dekking zodat ze minder opvallen en de roodheid verdwijnt. Geen makkelijke klus. Ik keek bij de budgetmerken en mijn oog viel op de Velvet Finish Concealer van Catrice. Zag er niet slecht uit,  dus hup : hier is de review !


De verpakking deed me net denken aan de lipglossjes van Catrice. Een stevig plastic omhulsel met ongeveer 5 ml product. De concealer bevat hyaluronzuur, wat op zich een natuurlijk bestanddeel is van onze huid. Hyaluronzuur is een stof dat water kan vasthouden en onze huid dus helpt om gehydrateerd te blijven en zijn volume te behouden waardoor we er jonger uitzien (waarom wordt het anders zoveel gebruikt in dagcrèmes en anti-ageing producten?) . Heel belangrijk : deze concealer bevat SPF 6, wat ons beschermt tegen de schadelijke zonnenstralen.



Ik heb de kleur '020 Velvet Rose' en deze is perfect voor mijn huidskleur. In totaal zijn er maar 3 kleuren beschikbaar en er zit niet echt een heel donkere kleur bij, wat best jammer is. Hij heeft een dikkere textuur dan ik gedacht had. Ik had 'em meer vloeibaar voorgesteld maar dat is dus niet zo. Qua kleur is hij perfect om te highlighten onder de ogen. Op plekjes op mijn gezicht kan ik 'em helaas niet gebruiken aangezien hij deze accentueert door dat highlighted effect, ook al geeft hij wel de perfecte dekking. Hij gaat niet in de lijntjes onder mijn ogen zitten, wat een goed teken is! Of ik er jonger uitzie, valt wat te betwijfelen (maar als mijn wallen worden weggewerkt, zie ik er wel instant veel beter uit, haha !).


Ik vind het echt een vondst van de drogisterij en ben dan ook heel tevreden ! Zoek je een goede concealer die ook meteen het gebied onder je ogen wat lichter maakt ? Dan is deze zeker iets voor jou ! Voor plekjes op mijn gezicht zou ik een donkerdere kleur gebruiken maar aangezien de kleurenselectie maar beperkt is, zou ik een andere concealer op de markt kiezen.

De Catrice Velvet Finish Concealer kan je vinden bij Kruidvat voor €4,59.

Wat is jouw favoriete concealer?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

 1. Ik heb deze nog niet zien liggen bij ons in't schap! Gek! Nu, ziet er wel goed uit hé? Zelf gebruik ik Le Blanc van Chanel, een iets dikkere concealer voor littekentjes etc..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, misschien ergens goed verscholen ? :/ Whhooeee, klinkt ook wel goed ! Staat op mijn lijstje ! :D

   Verwijderen
  2. 't Is niet goedkoop, maar 't is zo mooooooi!

   Verwijderen