maandag 23 februari 2015

Therme Zen White Lotus Collectie

Therme is niet meteen een merk dat iedereen kent. Nochtans wordt het al jaren bij Kruidvat verkocht en is het toch een van de betere verzorgingsproducten die nog betaalbaar zijn ook. Om eerlijk te zijn: ik had nog nooit iets van dit merk uitgeprobeerd maar voor alles een eerste keer, toch ? Ik review vandaag 3 producten voor jullie !


Ik review voor jullie vandaag een Shower Gel, een Shower Scrub en een Body Mist. Therme heeft verschillende lijnen in haar collectie, deze producten komen uit de Zen White Lotus Collectie. Deze producten bevatten lotusbloem die bekend staan om hun zuiverende en ontspannende werking, en soja-extracten om de huid te verzachten. Ideaal om eens op een zondag - pamper night - uit te testen. In totaal zijn er maar liefst zo'n 11 producten in deze lijn verkrijgbaar.


Laten we beginnen met de Shower Gel : een handige knijpfles van 200 ml is de verpakking van dit product. Zoals de naam het zelf al zegt : een stevige gel (wat de hoeveelheid aan siliconen verklaart) waar je niet veel van nodig om het te laten schuimen . Je huid wordt er zijdezacht van en de geur blijft nog lang hangen, wat dat bij andere douchegels soms niet het geval is. In de ingrediƫntenlijst is er kokos - & macademia-olie terug te vinden.

De Body Scrub bevat hele fijne scrubdeeltjes waardoor ik 2x moest nalezen op de verpakking of het wel voor het lichaam bedoeld was. Doordat ze zo fijn zijn, kan je ze ook makkelijk voor je gezicht gebruiken. Echt goed scrubben op armen of benen kan je er helaas niet mee doen maar een fijn laagje dode huidcellen kan je er wel mee verwijderen zodat je huid alsnog zacht aanvoelt.



De Body Mist is een leuke afsluiter van het ritueel. Een lichte mist over je hele lichaam die snel intrekt en niet plakkerig aanvoelt zodat je snel je kleren terug kan aandoen. Ikzelf ben niet echt fan van body mists aangezien ze meestal mijn huid eerder uitdrogen dan hydrateren, maar deze kan ik wel appreciƫren.

Ik moet zeggen : ik kan makkelijk wennen aan deze geur. Net of je bij een van de duurdere spa's langsgaat, alleen kan je dit gewoon bij je thuis doen! Je stapt helemaal ontspannen de douche uit, een geweldig gevoel en ideaal als je wat me-time hebt.

De Therme producten kan je vinden bij Kruidvat voor €4,57 (Shower Gel), €8,63 (Body Scrub) en €7,07 (Body Mist).

Heb jij van Therme iets in huis ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ah heerlijk, zo een typische wellness geur! Ik heb nu een massage -en handcreme met zo'n geur, zalig.

    BeantwoordenVerwijderen