woensdag 19 augustus 2015

The Body Shop Japanese Blossom Douche Gel & Body Butter

Het tripje naar Lille was bedoeld om de Sephora eens van dichterbij te bekijken. Uiteraard bestaat Euralille niet alleen uit deze winkel dus dat was mooi meegenomen, haha ! Uiteraard waren er veel winkels te vinden zoals bij ons (Zara, H&M,...) maar toch ook een aantal winkels die we in België niet hadden. Zo kwam ik ook The Body Shop tegen maar was niet meteen van plan om daar binnen te gaan. Tot Jolien zei : 'Moet je daar is niet naar binnen?'. Ik zei dat ik niet meteen iets nodig had maar ze zou niet een van mijn beste vriendinnen zijn als ze me de winkel niet binnen stuurde. Daar zag ik deze mooie producten staan. Ik had ze eerder in België nog niet gezien, ze behoorden tot de Voyage collectie (ze zijn ondertussen wel te koop!). Ik bracht deze 2 producten mee van de Japanese Blossom lijn.



De collectie is gebaseerd op 5 traditionele hoofdingrediënten, afkomstig van de 5 mooiste plekken op aarde. De geuren werden gemaakt door fameuze parfumeurs die weten waarmee ze bezig zijn zodat ze je als het ware meevoeren naar de plek waar ze de ingrediënten gehaald hebben. De geuren waartussen je kan kiezen: Indian Jasmine, Italian Fig, Atlas Rose, Fijian Lotus en - diegene die het mij het meeste aansprak - Japanese Blossom.



Laten we beginnen met de douchegel (€10,00). Een doorzichtige gel is de inhoud van dit flesje dat 250 ml bevat. En schuimen dat het doet wanneer het in aanraking komt met water! Japenese Blossom is een frisse, bloemige geur met noten van kersenbloesem en zoete magnolia. Om het nog beter te maken, is er ook wat honing in verwerkt om je huid lekker zacht te maken na het douchen. Zelfs een dag later ruik ik nog de Japanse kersenbloesem!



Ook kocht ik de Body Butter (€18,00). TBS staat bekend om zijn verschillende body butters en ik vind ze persoonlijk een van de besten op de markt. Ik heb er van andere merken ook maar deze van TBS zijn gewoon de beste. Ze zijn betaalbaar en hydrateren als de beste. Je hebt 2 soorten body butters : een echte boter of meer naar de romige kant. De Body Butter van Japanse Blossom lijn is meer aan de romige kant zodat hij je lichaam hydrateert als geen ander (kan ook moeilijk anders : hij bevat ook Shea & Cacao boter!). Hij trekt ook snel in, wat ik een enorm pluspunt vind. Het laatste wat je wilt, is een uur rondlopen voordat alles ingetrokken is. Dat plakkerige gevoel ... Nee, niks voor mij.

Deze Japanese Blossom geur is ietsje naar de frisse bloemige kant aangezien dat dat een geur is wat ik heel graag ruik. De andere geuren waren meer kruidiger, wat niet zo mijn ding is. Gelukkig verschillen smaken, er zijn 5 varianten van deze Voyage collectie waartussen je kan kiezen. Sowieso dat er voor jou wel iets tussenzit !

De Voyage collectie kan je vinden bij The Body Shop. In totaal zijn er zo'n 5 varianten waartussen je kan kiezen.

Welke zou jij wel eens willen bekijken?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: