Over Passion For Beauty

Over Passion for Beauty

Hey there ! Welkom op Passion for Beauty, een Belgische beautyblog die het licht zag op 8 juni 2011. Mijn verhaal begon hier doordat 2 passies samenkwamen : beauty en schrijven. Ik las al verscheidene beautyblogs voordat ik de mijne begon. Het kriebelde toch wel want het zag er me zo leuk uit ! Schrijven over dingen waarvan je houdt, andere aansteken met je enthousiasme... Ja, dat zag ik wel zitten. Zo ontstond Passion for Beauty, mijn eigen plekje op het internet.

Maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend wordt deze blog geüpdatet met de laatste nieuwtjes op beautygebied. Nieuwe collecties die eraan zitten te komen, tips & tricks, reviews etc. 1 keer in de week (meestal zaterdag) verschijnt er ook een filmpje op de site. Deze kunnen gaan van favorieten die ik tijdens de maand ontdekt heb tot shoplogs van nieuwe producten. Ook een kijkje achter de schermen vind ik leuk om jullie te laten zien via een vlog of een Snapshot. Ik probeer PfB zo interessant mogelijk maken voor ALLE leeftijdscategorieën zodat IEDEREEN wat te lezen heeft. Elke dag trekt PfB tientallen tot honderden bezoekers en de aantallen blijven maar stijgen. Dit vind ik zeer leuk om te zien dat mijn blog gewaardeerd wordt. Een blog hebben, is veel werk; dat valt niet te onderschatten. De talloze lieve berichten en mailtjes van bezoekers die je ervoor terugkrijgt daarentegen ... Jep, dan is dat harde werk het zeker waard.
Natuurlijk denk je : 'Weer een beautyblog?'. Inderdaad, weer eentje. Ik probeer mijn blog van de rest te onderscheiden door mijn schrijfstijl, spontaniteit en keuze van artikels. Gewoon mezelf zijn, dat kunnen jullie hier zeker terugvinden. Ik probeer zo persoonlijk mogelijk te zijn op mijn blog. Ik ben niet gewoon 'dat meisje achter de site', ik wil zowel de leuke als de minder leuke momenten in mijn leven met mijn bezoekers delen.

Over Anke


Natuurlijk ben je benieuwd wie er achter de computer artikeltjes zit te typen? Ik ben Anke, 26 jaar oud en ben je webmiss van dienst! Op 8 juni 2011 begon dit avontuur van beauty en de nieuwtjes daarrond. Ik ben altijd al zo'n beautymeisje geweest, kon niet  weerstaan aan mooie producten. Ik wilde mijn liefde delen, vertellen over prachtige dingen die ik ontdekte. Langzaamaan is die liefde blijven groeien en dat doet het nog steeds. Via deze blog wil ik al deze nieuwtjes, ervaringen met producten, etc. delen met anderen die even gepassioneerd zijn als ik. 25 jaar is nog jong en daarom valt er nog zoveel te ontdekken.

Ik ben geen fulltime blogger dus dat betekent dat ik naast mijn blog ook nog studeerde. De forensische wereld heeft me sinds kleins af aan geboeid zodat ik nu Master in de Biomedische Forensische wetenschappen ben. De medische achtergrond die ik via deze opleiding kreeg, komt heel goed van pas bij het uitproberen van nieuwe producten en hun ingrediënten. Mijn kennis kan ik - in verstaanbaar Nederlands - overbrengen zodat jullie ook begrijpen waarom een bepaald product al dan werkt.

Vragen, opmerkingen, suggesties of iets anders dat je kwijt wilt ? Je kan me altijd even mailen op volgende e-mailadres : anke-p93[at]hotmail.com

Hope you enjoy !

Liefs,

Anke