zondag 24 november 2019

Shift in onderwerpen op PfB

Zoals jullie al wel gemerkt hebben, zijn de blogposts die ik schrijf op Passion for Beauty anders. Uiteraard ben ik niet dezelfde persoon meer in vergelijking met toen ik mijn blog startte: mijn interesses zijn veranderd en dus ook mijn blog en de content die ik schrijf. Je hebt de laatste tijd heel wat andere topics gelezen, ik spits me niet alleen meer toe op product reviews. Omdat ik toch ook een andere boodschap wil overbrengen.



Af en toe zien jullie een product voorbij zien komen en dat wil ik ook zo houden. Toen ik net begon met bloggen, was dat het enige wat online kwam. Heel leuk misschien om te lezen, maar zeker niet vol te houden met de ene na de andere collectie dat uitkwam. En met het feit dat tegenwoordig iedereen om het snelste moet schrijven om als eerste de review online te hebben ... Daar doe ik niet meer aan mee. Ik ben geen fulltime blogger, ik heb niet de tijd om de ene na de andere collectie uit te testen, stuff needs to get done thuis. Dus ja: ik test nog producten uit en zal er iets over schrijven maar nee: je gaat niet elke blogpost een artikel zien over een nieuw product. Ik test ook eerst graag grondig een product uit voor ik er iets over schrijf. Als jullie dan een review op mijn blog zien verschijnen, kan je ervan op aan dat het product getest en goedgekeurd is ! Verschijnen er dan geen negatieve reviews meer ? Zeker wel, alleen als het iets kan bijdragen. Een blogpost vol kritiek is niet meteen constructief, daar heeft niemand wat aan.

Wat jullie wel geregeld voorbij zien komen, zijn Inner Beauty en Body Positivity artikels. Goed in je vel zitten is zó belangrijk, waarom zou er daar geen aandacht aan mogen besteed worden ? Want als het vanbinnen goed zit, dan straal je dat ook uit. Ik wil die 2 aspecten extra benadrukken door erover te schrijven. Nu ik zelf wat beter in mijn vel zit (en ik denk dat jullie dat al wel gemerkt hebben), wil ik schrijven hoe ik die ommezwaai ervaar en wat ik gedaan heb om die switch mogelijk te maken. Mental health is nog zoiets wat niet overgeslagen mag worden. De laatste jaren wordt hier meer en meer aandacht aan geschonken maar het kan altijd beter. Ik wil hier vooral een hart onder de riem steken, laten weten dat je niet alleen bent.

Het blijft dus zeker nog altijd over beauty gaan, het is niet voor niets een beautyblog. Het zal alleen niet meer specifiek over het uiterlijk gaan. Ik heb nog wel een aantal leuke artikels klaarstaan voor jullie, óók product reviews ! Ik schrijf natuurlijk voor jullie en wil over dingen schrijven die jullie leuk vinden om te lezen. Suggesties zijn daarom altijd welkom !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten