zaterdag 24 september 2011

iColor #1: Blauw

‘Welke oogschaduwkleuren passen het best bij mijn oogkleur?’ Dat is een vraag die ik heel dikwijls krijg. Er is niet echt een vaste regel, op zich kan iedereen elke kleur oogschaduw aan (alleen is het niet altijd flatterend). Daarom heb ik een kleine serie voor jullie klaarstaan: iColor ! Hier worden de verschillende oogkleuren besproken alsook de verscheidene oogschaduwkleuren ! Blauwe ogen mogen de spits afbijten.
Wil je weten welke kleuren je absoluut staan? Lees dan zeker verder!

                        

Met de juiste kleur oogschaduw kan je je blauwe ogen laten stralen. Zilver is zeker zo’n kleur en dan bedoel ik alle tinten ervan: van het lichtste zilver tot het donkerste grijze, het laat je ogen heel mooi uitkomen.

Verder zijn de brons- en koperkleuren voor jou weggelegd. Doordat blauw en koper/brons complementaire kleuren in de kleurencirkel zijn, laat de ene kleur de andere goed uitkomen. Dus kom maar op met dat koper !

Blauwe ogen, dus geen blauwe oogmake-up? FOUT! Het kan maar je moet er wel mee oppassen, je kan al snel too much zijn. Een mooie donkerblauwe kleur zal je absoluut niet verkeerd staan, je moet het alleen juist gebruiken.


Verder zijn de oranje-gele tinten het mooist bij blauwe ogen, ook weer omdat dat complementaire kleuren zijn.

Wat vind jij ? Welke kleuren staan absoluut nog prachtig bij blauwe ogen ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten