woensdag 14 december 2011

Holiday Beauty Must-Haves

Iedereen wil er perfect uitzien met de feestdagen. Voor echte trendspotters is dit de ideale tijd om volgens de trends gekleed te gaan. Niet alleen op fashion gebied is dit zo, de beautywereld draait op volle toeren om met de nieuwste trends en ideeën op de proppen te komen. Enig idee wat je moet doen om een echte trendsetter te worden? Lees dan zeker verder !


1. Let it glow, let it glow, let it glow !
Of het nu zomer is of niet, ook met de feestdagen mogen je jukbeenderen schitteren! Een beetje highlighter kan deze wens zo vervullen! Bobbi Brown is daarom uitgekomen met een Party Shimmer Brick die je een perfecte glans geeft en die je laat stralen. Dus kom maar op met die highlighter !



2. Donkere lippen
Feestdagen zijn zowat de enige tijd van het jaar waar je donkere, meer gedurfdere lipstick kan dragen. Of het nu alle tinten van rood, bruin, paars-roze is, het mag allemaal. Ik ga meer voor het klassieke rood, het geeft net dat tikkeltje extra aan je make-up look.


3. Gouden nagellak
Niets is zo feestelijk als goud. Daarom is goud ook dé kleur voor de feestdagen. Als oogschaduw is dit zeer mooi, maar wat als je nu eens gouden nagellak droeg naar je holiday party’s ?


4. Grote, wavy krullen
Grote krullen zijn samen met de hoge knot, het toppunt. Dus haal die grote krultangen maar boven en leef je helemaal uit. TIP : eenmaal je je haar gekruld hebt, kan je er een mooi opsteekkapsel van maken.


Welke trend ga jij volgen ?

Stay gorgeous!

Anke

0 reacties:

Een reactie posten