maandag 19 december 2011

A New Baby in the Family !

Wij zijn thuis altijd al grote dierenvrienden geweest. Ongeveer 8 jaar geleden namen we een hond in huis, Blu (een hele historie achter die naam, amai). Van schattige pup groeide hij op tot een lieve hond. Maar het liep gigantisch fout : we ontdekten dat hij een speciale ziekte had en dat het òf een spuitje was òf hem verzorgen met cortisone. We kozen voor het laatste. In mei dit jaar werd het hem een beetje te veel. Hij was gewoon doodop en zag verschrikkelijk veel af van de pijn, dus lieten we hem met veel pijn in ons hart inslapen. Geloof mij, traantjes hebben meerdere dagen gevloeid thuis. Een familielid afgeven, is zwaar en zo beschouwden we hem ook (je kan je dus wel inbeelden dat ik er even niet goed van was.)

Onlangs besloot mijn grootvader een Golden Retriever in huis te nemen. Zo’n schattig klein ding ! Mijn ouders begonnen weer kriebels te krijgen om ook opnieuw een hondje te nemen. Na lang nadenken, besloten ze het dan toch te doen met als resultaat : Filou !


Het is zo’n schatje ! Alleen zijn oogjes doen je hart al smelten. We genieten volop van zijn ‘pup-zijn’, hij zal snel genoeg volwassen worden !

Hebben jullie een huisdier?

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen: