woensdag 25 januari 2012

Things I hit pan on


Voor beautylovers gebeurt het niet vaak dat ze hun producten (en dan vooral make-up) opmaken. Gebeurt dat toch, dan betekent dat dat product heel wat liefde heeft gekregen en dat het zijn geld zeker waard was. Je moet daarom niet verschieten als make-up addicts eens uit hun dak gaan omdat ze de pan zien van een oogschaduw of blush !

De pan raken, betekent dat je al zoveel gebruikt hebt zodat je de onderkant ziet. Je bent dus op de goede weg om het product helemaal op te gebruiken ! Ook ik heb zo een aantal dingen waarvan de pan zichtbaar wordt.


1. 2B bronzer

Ik heb jullie al vaker over deze bronzer verteld en dat is omdat ik hem superfijn vind ! Zelfs mijn MAC bronzer laat ik ervoor liggen (en dat wil toch wel al wat zeggen). Hij is niet te glitterig, je kan kiezen uit verschillende tinten en hij is iets van een €6 bij Kruidvat. Ik bedoel maar : een lievelingsproduct hoeft helemaal niet duur te zijn ? Ik gebruik ‘em met plezier en dat zie je er dus aan.

2. Catrice Gezichtspoeder

Je kon het al raden dat er iets van Catrice ging tussen zitten, zeker ? Dan heb je dat goed gedacht. Ik kan niet zonder gezichtspoeder als ik mijn make-up doe. Ik heb een MSF natural van MAC en toch grijp ik om de een of andere manier er minder naar dan deze van Catrice. Met als resultaat : de pan.

3. Catrice Concealer Palet

                       
Ook dit paletje heeft de mooiste tijd van z’n leven gehad. Zoals je ziet, heb ik het al heel erg goed gebruikt. Het is niet voor niets een aanrader! Je krijgt 5 verschillende kleurtjes die echt een prima kwaliteit hebben, voor ongeveer €3. Ik kan ‘em bijna bij mijn ‘Opgemaakt’ spulletjes leggen !

4. Kruidvat Body Butter ‘Shea & Coconut’


Dit is niet echt de pan raken, maar ik kan de bodem toch ook al zien, dus daarom tel ik het hier maar graag bij. De laatste tijd heb ik ‘em echt met veel liefde gebruikt. Mijn benen voelden ontzettend droog aan dus een likje van deze butter deed dan ook wonderen.

Bij welke producten kan jij de pan al zien ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten