vrijdag 17 februari 2012

Catrice Mono Oogschaduw ‘Top of the Cops’

Ik heb me weer eens laten verleiden … I know, het was echt niet mijn schuld. Het schreeuwde gewoon om aandacht … en de kleur was gewoon zo mooi … wie zou er dan niet voor bezwijken ?


Catrice kom een paar keer in het jaar met nieuwe oogschaduwkleurtjes uit. Altijd zitten er wel naturelle kleurtjes tussen maar soms heb je er toch ook van die mooie, felle kleuren tussen zitten. ‘Top of the Cops’ was er daar zo eentje van.

Zoals ik in het filmpje al zei, doet het me erg aan ‘Contrast’ van MAC denken, alleen is hij net wat lichter. Die oogschaduwkleur wil ik al een tijdje maar ik heb nog niet de intentie gehad om ‘em te kopen. Waarom iets duurs kopen als je het goedkoper kan vinden met toch ook een goede kwaliteit ?

                       
Op de foto is de bovenstaande foto is de shimmer goed te zien. Het is niet zo dat hij overladen is met shimmer, dat zeker niet. Het is meer subtiel als je het aanbrengt. Ook heeft de kleur een paarse ondertoon, wat dus ideaal is als je je paarse ooglook wat donkerder wilt maken. En daarbovenop is de kleur gewoon prachtig.

Swatch :

Wat vind jij van deze kleur: de moeite waard ?

Catrice mono oogschaduw kan je vinden bij Kruidvat voor € 2,79.

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten