dinsdag 14 februari 2012

NYC Color Wheel ‘Pink Cheek Glow’

‘Poedertje, poedertje, aan de wand, wie is het kleurigste van heel het land ?’ Het antwoord is daarop duidelijk: deze Color Wheel van NYC. Ik wilde al een tijdje deze poeder uitproberen, maar omdat ik er al een redelijk aantal in mijn stash had liggen, hield ik de boot wat af. Nu ik er bijna 2 heb opgemaakt, vond ik het toch de moeite om hem eens mee te nemen om uit te testen.


Ik bracht hem mee in de kleur Pink Cheek Glow. Zoals ik al in dit filmpje zei, was er ook een bruinachtige versie ervan (een beetje als een lichte bronzer als je het mij vraagt) maar deze heb ik niet meegebracht.

Qua textuur is het een vrij lichte poeder met een kleurtje. Ik dacht eerst dat het een gezichtspoeder was maar hij is echt een beetje te gepigmenteerd.  Niet echt om onmiddellijk je hele gezicht ermee vol te smeren (je zou er heel roze uitzien, haha). Dus gebruik ik ‘em maar als blush !


Erg lang houden, doet hij wel niet. Omdat ‘ie zo licht is, vervliegt hij al na een tijdje. Meerdere touch-ups in een dag zijn dus nodig. Als je ‘em als blush gebruikt, is het best dat je er een soort creamy basis onder draagt (zoals een creme blush in dezelfde kleur), de poeder blijft dan zeker langer zitten.

Swatch :


NYC Color Wheel kan je vinden bij Kruidvat voor € 4,99.

Hebben jullie deze poeder al eens uitgeprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. leuk artikel! mr 1 tip: blush kan niet vervliegen hoor, parfum vervliegt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Och ja, zie het nu ook. Beter een andere verwoording ervoor gezocht. Maar je weet wat ik bedoel hé ;) Bedankt om me ervoor op te wijzen !!

      Verwijderen