dinsdag 13 maart 2012

Essence Marble Mania Collectie : Coral Whirl & Seriously Mixed Up

Nog niet zo heel lang geleden kwam Essence uit met de Marble Mania collectie. Ik was er heel nieuwsgierig naar want bij deze collectie verkochten ze van die mineralized oogschaduws (waar ik namelijk fan van ben!). Laatst ging ik bij Kruidvat nog eens binnen en zag de collectie in het rek staan. Zoals altijd was er al veel uitverkocht maar toch kon ik de lipgloss in Coral Whirl en de oogschaduw in Seriously Mixed Up meenemen.


De lipgloss sprak me meteen aan. Kleurrijk met niet teveel shimmer in, perfect! In de tube ziet hij er wat roze uit maar eens je ‘em op je lippen smeert, komt de koraal tint erdoor. Wat ik ook goed vind, is dat hij niet zo plakkerig is. Deze is dus mijn nieuwe favoriet voor de lente!

                       
Het borsteltje is wel heel fijn om mee te werken: niet zo lang als de Catrice applicators, heel gebruiksvriendelijk dus! Het brengt net genoeg gloss mee voor een volledige lip.

                       
De oogschaduw kon je in 3 kleuren vinden. Ik bracht er maar eentje mee omdat de anderen me niet echt zo aanstonden. Natuurlijk smolt ik al voor het uitzicht van deze oogschaduw toen ik het doosje nog maar opendeed …

                       
Super mooie kleuren : roze & bruin met een gouden ‘ader’ erin (en ieuuw, dat klinkt nogal vies!). Het nadeel is wel dat, wanneer ik ‘em swatchte , ik alleen maar een bruine kleur kreeg met ietsiepietsie roze & goud in. Dat is, wat mij betreft, toch wel een beetje een tegenvaller. Maar van de pigemenatie verschoot ik toch wel eventjes : de kleur was feller dan ik verwachte. Dat is dan weer een groot pluspunt !

Swatch :

                       

Heb jij iets van deze collectie kunnen bemachtigen ?

Stay gorgeous !

Anke

Essence ‘Coral Whirl’ lipgloss (€ 1,99) & ‘Seriously Mixed Up’ oogschaduw (€ 2,79) kan je vinden bij Kruidvat.

0 reacties:

Een reactie posten