dinsdag 3 april 2012

Lip Plumper

Lipgloss is iets wat ik elke dag draag. Met of zonder shimmer, gekleurd of juist niet … het aanbod is eindeloos. Nu bestaan er ook plumping lipgloss. Wat is het en wat doet het ?


Iedereen wil tegenwoordig van die volle Angeline Jolie lippen hebben. Het begint meer en meer een schoonheidsideaal te worden maar natuurlijk is niet iedereen ermee gezegend. Daarom is een lip plumper de oplossing !

Wat is het nu ? Het is een soort lipgloss die je lippen lichtjes voller maakt! Een geschenk voor ons vrouwen die maar dunne lippen hebben. De gloss bevat menthol die de lip lichtjes gaat irriteren (niet dat je er veel last van hebt, hoor. Je voelt hooguit wat tintelingen.) waardoor je lippen wat opzwellen. Pijnloos maar effectief ! Natuurlijk is dit niet permanent, dus als je de hele dag mooie, volle lippen wilt : smeren is dan de boodschap!

De meest bekende merken hebben wel eentje in hun vast assortiment steken. Zoals bijvoorbeeld de Benefit ‘Lip Plump’. Je kan het natuurlijk ook goedkoper bekijken en bij NYX gaan rondsnuffelen.

                       
Heb jij wel eens een lip plumper gebruikt ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Oh my ,
    Dat klinkt echt verschikkelijk.
    Ik zelf zou het echt niet doen, erg leuk en fascinerend artikel.
    dailychoicebot.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je! Erg verschrikkelijk is het niet hoor, het is niet dat je opeens giant lippen krijgt (stel je voor, haha)!. Ik vind zo'n lip plumper fijn werken ;)

    BeantwoordenVerwijderen