maandag 16 april 2012

Oogschaduwbasis

Als er iets is waar ik niet meer zonder kan, dan is het oogschaduwbasis wel. Het is zo enorm belangrijk om dit te gebruiken als je een mooie ooglook wilt maken. Zonder is het gewoon niet hetzelfde. Wat is een oogschaduwbasis en waarvoor dient het? Dat kom je vandaag allemaal te weten !


Oogschaduwbasis is een product dat je in eerste instantie gebruikt om je oogschaduw langer te laten zitten waar het moet zitten. Als tweede komt er dan nog bij dat de kleuren feller worden en dus mooier overkomen. Is die blauwe oogschaduw die je in je kast hebt liggen, niet fel genoeg ? Probeer eens een oogschaduwbasis en je zal direct het verschil merken.

Bron foto
Veel mensen hebben gedurende de dag last van creasen. Dit gebeurt wanneer je oogschaduw in de lijntjes trekt (op je oogleden) waardoor je mooie ooglook (waaraan je uren ’s morgens hebt gespendeerd) opeens naar de vaantjes is. Een oogschaduwbasis houdt dit tegen : het is namelijk een soort barrière tussen je ooglid en oogschaduw waardoor het nooit in de lijntjes komt te zitten !

De welbekende primers (Urban Decay Primer Potion, Too Faced Shadow Insurance) zijn niet per sé de goedkoopsten. Maar geen nood ! Vele goedkopere merken hebben ook eentje gemaakt (en die is heel wat vriendelijker voor onze portemonnee, I tell you!). Wat dacht je van Essence of Hema ? Budgetvriendelijk en helemaal niet slecht.

                       
Voor de mensen met vettige oogleden (zoals ik!) is het zoeken naar een hele goede oogschaduwbasis. Wat ik ook probeer, alles creast binnen de kortste keren toch. Helemaal niet leuk en het ziet er op de koop toe ook nog eens niet uit. De enige die wel helpt, is Too Faced Shadow Insurance maar hallo … Deze kost wel €16 euro hoor ! Dus ik blijf voorlopig zoeken naar een goedkoper alternatief !

Gebruikt jij oogschaduwbasis ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten