donderdag 10 mei 2012

MAC Oogschaduw All That Glitters - Patina

Heel veel gezocht en dan toch eindelijk gevonden en in mijn bezit. Dat is zowat het scenario met mijn MAC oogschaduw in ‘All That Glitters’. Als zo dikwijls ben ik bij MAC binnen geweest en telkens vroeg ik hetzelfde : ‘All That Glitters, alsjeblieft’. En telkens kreeg ik hetzelfde antwoord, namelijk dat hij uitverkocht was. Grmbl … Dat was dus zo’n 5 keer achter elkaar. De laatste keer dat ik naar MAC ging, probeerde ik het opnieuw en EINDELIJK hadden ze ‘em nog, thank God ! Ik bracht ‘Patina’ dan ineens ook maar mee.


All That Glitters is een mooie gouden, peachy kleur. Heel leuk om in de zomer gewoon over je hele ooglid te dragen. Je hoeft er niet te veel bij na te denken dat je er iets mis mee doet. Deze oogschaduw behoort tot de soort ‘Veluxe Pearl’, wat zoveel betekent als een zachte textuur met een pearly effect. Heel veel mensen hebben deze als hun favoriet (daarom dat hij ook uitverkocht was!). Ik zou niet zeggen dat hij meteen MIJN favoriet wordt, maar we zullen zien. Wat niet is, kan nog komen !


Patina is een mooie bruine kleur met wat gouden shimmer in. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij tot de categorie ‘Frost’ wordt gerekend. Ik heb heel lang getwijfeld of ik deze oogschaduw zou kopen. Op het eerste zicht ziet hij er zoals alle andere middelbruine kleuren uit. I was wrong!  Het is echt een mengeling van bronze, bruine tinten met dan dat tintje goud in. Heel apart ! Deze oogschaduw vind ik ideaal om in de crease te dragen. Als je ‘em in meerdere laagjes aanbrengt, krijg je een heel mooi smokey effect !



Swatch :
Patina - All That Glitters

MAC oogschaduws kan je verkrijgen bij de MAC counters en PRO stores. De refill versie kost je zo’n €12 per stuk, in de potje zelf is dat zo’n €15 per stuk. 

Wat zijn jouw lievelingskleuren oogschaduw van MAC ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten