maandag 16 juli 2012

EOTD # 22 : Sun is Shinin’

22 jaar. Zolang zijn mijn ouders getrouwd. Bijna jubileum, als je het mij vraagt. Omdat het toch iets speciaals is, wilden we het wel een klein beetje vieren. Met een jubileum is er altijd een groot feest, voor deze 22 jaar gingen we bescheiden met ons 4 ergens eten. Daarom maakte ik deze look !Ik gebruikte Hema Cream Eyeshadow Pencil 01 over 1/3 van het ooglid met daaroverheen de highlighter van het Catrice quad ‘OMG, I Want That!’. Over de rest van het ooglid gebruikte ik MAC oogschaduw ‘Faux Gold’ met de taupe kleur van het Catrice quad ‘Never Let Me Go’. Als eyeliner op de bovenste wimperrand gebruikte ik Catrice Gel Eyeliner ‘Black Jack with Jack Black’. Als laatste voegde ik eyeliner en mascara toe.Full face :

  
Blush & Highlighter : Catrice Duo Blush ‘Raspberry Ice Cream’
Lipstick : NYX ‘Saturn’
Lipgloss : Maybelline Color Sensational Lipgloss ‘Water Melon’ 

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. Leuke look!
    Heb je een tip om je eyeliner zo perfect aan te brengen? Ik lijk precies steeds te klungelen waarna ik het opnieuw moet doen of wat proberen wegvegen.. :S

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al veel de vraag gehad om eens een eyeliner filmpje te maken. Dat kan ik inderdaad doen, zo kan ik het misschien beter uitleggen dan alles in een artikel te typen. Working on it !

    BeantwoordenVerwijderen