zondag 16 september 2012

MAC Lipstick 'Hot Gossip'

Lipsticks zijn een van mijn favoriete producten bij MAC. Een lekkere geur, een heel uitgebreid kleurenassortiment en keuze uit verschillende finishes. Toen ik in Knokke langs MAC ging, had ik mijn zinnen gezet op een lipstick van de ‘Heavenly Creature’ collectie. Spijtig genoeg was deze uitverkocht (ik had het niet anders verwacht). De MUA zocht hiervoor een dupe in het vaste assortiment : Hot Gossip.

 

De zwarte verpakking met zilver glittertjes is, zoals alle MAC lipsticks, een soort kogelvorm. Je krijgt ongeveer 3g product, wat goed te doen is. Omdat ‘ie zo goed gepigmenteerd is, heb je maar een klein beetje nodig. 

Het is een cremesheen wat zoveel betekent als makkelijk aan te brengen, goed gepigmenteerd maar kan soms wel wat uitdrogend zijn voor de lippen. Een lippenbalsem eronder is echt wel aan te raden. De kleur kan ik het beschrijven als roze met een tikkeltje paars erin. Heel mooi en fris om dagelijks te dragen! Ik ben enorm blij dat ik deze gekocht heb. Normaal zou ik voor iets meer nude gaan en helemaal niet zo gekleurd. Ik ga nooit feller dan mijn eigen lip kleur. But look who’s talking ! Ik vind het best een aangename verrassing van mezelf. Moet ik meer doen ! 

Swatch :

Hij is echt goed te doen om dagelijks te dragen. Zeker in de herfst mag het al wat fleuriger, de dagen zijn al donker genoeg.

MAC lipsticks kan je vinden bij de MAC winkel of online voor € 17,50 per stuk. 

Hebben jullie al eens een MAC lipstick geprobeerd ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

PS : de winnaar van de winactie komt deze namiddag online !

0 reacties:

Een reactie posten