zaterdag 13 oktober 2012

Catrice ‘I like to mauve it’ & ‘Mauvie Star’

Wat ben ik laat met deze blogpost ! Deze 2 Catrice producten liggen nu al een tijdje in de winkel. Meteen toen ik ze kocht, heb ik er foto’s van gemaakt maar ik vergat telkens er een blogpost van te schrijven. Wel : better late than never, right ? Vandaag zien jullie dus mijn artikel over Catrice Mauvie Star & I like to mauve it !

 

Mauvie Star was meteen een dikke hit en stond bovenaan mijn verlanglijstje. Deze cream eyeshadow kan je gebruiken op zichzelf of als basis onder andere oogschaduws. Je kan het vergelijken met MAC Paint Pots maar dan veel goedkoper ! Zo’n kleur heb ik bij MAC zelfs niet gezien dus het is one of a kind. Zoals de naam het zelf zegt : mauve met wat zilveren shimmer in. I like !

 

I like to mauve it past perfect bij ‘Mauvie Star’. Het is bijna dezelfde kleur, alleen dan in oogschaduwvorm. Perfect combo dus ! Ik hou van dit soort kleurtjes. Zeker voor de herfst hoeft het helemaal niet saai te zijn. Een beetje kleur mag wel en daar is deze oogschaduw een bewijs van !

 

Wat kan ik zeggen over de pigmentatie ? Wel, van de oogschaduw had ik een klein beetje meer pigmentatie verwacht. Niet dat hij helemaal GEEN kleur afgeeft (dat zeker niet). Gelukkig kan je ‘em opbouwen en zo de intensiteit krijgen die jij wilt. Perfect ! De Made to Stay oogschaduw is dan wel weer heel goed gepigmenteerd en zo creamy ! Ik vind het een heel fijn product om mee te werken.
 
 

Catrice ‘I like to mauve it’ & ‘Mauvie Star’ kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor €2,89 en €3,59. 

Welke heb jij al in je bezit ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten