maandag 1 oktober 2012

Favorieten van de Maand : September

Ik herhaal het telkens in mijn Favorieten-artikels maar pfff… wat gaat een maand snel ! Nog 3 maanden en het is Kerstmis ! Niet de geloven dat 2012 ongelooflijk snel gaat. Een maand voorbij ? Dan is het tijd voor een Favorieten van de Maand !

 
- NYC Metro Quartet Eyeshadows. Deze moeten absoluut in mijn Favorieten-artikel komen. Ik vind ze echt geweldig ! Voor een klein prijsje heb je een heel paletje met kleuren die mooi bij elkaar passen. De kwaliteit is enorm verrassend, dus zeker een aanrader ! 

- MAC Pigment ‘Tan’. Dit pigment heb ik de afgelopen maand enorm veel gebruikt (ook al zie je het niet aan het potje). Mooie kleur, leuk om mee te werken en blijft goed zitten.

- Catrice Prime & Fine Highlighter. Hierover kan ik blijven vertellen maar ik zal het kort houden : die glans ! Wauw !

 

- TBS Body Butter ‘Spiced Vanilla’. Deze body butter is nog van de kerst collectie van vorig jaar. Hij is heel dik en romig. Komt goed uit nu het kouder buiten begint te worden. Mijn benen voelen de laatste tijd zo droog aan !  

- Revlon Nagellak ‘Lilac Pastelle’. Dit lakje kocht ik in Londen. Heel mooi, nude roze. Staat heel classy en verzorgd. 

Wat heb jij als favoriet van deze maand ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

4 opmerkingen:

  1. Leuke favorieten!
    Mijn absolute favoriet deze maandnis de super fine eyeliner pen van Essence. Echt LOVE!
    Ook 870 Cooper Cabana nagellak van Catrice is mijn herfsttopper voor mij :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeehhh, die heb ik nog niet geprobeerd, moet ik zeker eens doen, precies ! En die nagellak van Catrice is zoooo mooi !

      Verwijderen
  2. Echt zeker eens doen, normaal zit ik redelijk te prutsen met eyeliner maar met deze kan ik echt op 2 min max een lijntje zetten boven mijn ogen. Ik heb er maar liefst 10 min langer slaap mee :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ! Alles voor meer slaap, zou ik ook doen ;p Moet morgen toch even de stad in, zal 'em eens proberen te vinden ;) Bedankt voor de tip !! =D

      Verwijderen