zaterdag 17 november 2012

Boozyshop Metal Mania Palet

Boozyshop is een van mijn favoriete webshops als het aankomt op make-up kopen online. Goede service en veel producten waartussen je kunt kiezen. Top ! Omdat ik zo’n palet wilde à la Coastal Scents, keek ik vorig jaar even rond en vond dit geweldige Metal Mania palet. Ik heb er al een aantal looks mee gemaakt, maar nog nooit heb ik het palet een artikel gegeven op PfB. Tijd om daar verandering in te brengen !

Photobucket
 
Allereerst het aantal verschillende kleuren die je krijgt. 88 in totaal maar allemaal zo verschillend, ook al lijken sommige oogschaduws op elkaar! De ene met een leuke shimmer, de andere wat metallic. Zoveel keuze, zoveel looks die je ermee kan maken. De kleuren variëren van roze naar paars naar meer nude tinten. Iedereen vind er zijn ding wel in terug. Wat het ook zo leuk maakt, zijn de verschillende highlighters die je erin terug kunt vinden. Andere paletten hebben er maar 1 of 2, deze heeft er zowat 5 ! Een paar met een roze tint, andere met een gelige tint. Ideaal voor je verschillende ooglooks !
 
Photobucket
 
Om van de pigmentatie nog maar te zwijgen ! Wauw ! Een veegje is genoeg om een mooie swatch te maken. Een paar veegjes is genoeg om je hele oog te bedekken. Doordat ze ook nog eens goed blijven zitten, is dit palet een van mijn favorieten. Dat de pigmentatie meer dan oké is, zie je in de onderstaande swatch. Wat 1 veegje niet kan doen ...

Photobucket
 
Nog niet overtuigd ? Hoeveel oogschaduws kan jij kopen voor dezelfde prijs als het Metal Mania Palet met dezelfde kwaliteit ? Dacht ik al. Het palet is dus leuk om te hebben. Ben je een beginner in make-up ? Dan is dit palet ideaal want je hebt zowat alle kleurtjes om uit te proberen. Ook als je al wat meer geoefend bent in make-up, is dit palet een leuk hebbeding. Experimenteren met andere kleuren dan gewoonlijk, is altijd leuk. Dit palet is daar zeker geschikt voor !

Photobucket
 
Het Metal Mania Palet vind je op www.boozyshop.nl voor € 24,95. 

Welke paletten heb jij in je bezit ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat is die gaaf!!!! Ik heb zelf sinds kort de 40 shimmer palette, 120 v2 palette en de 88 mat... ook allemaal super gaaf en mooi gepigmenteerd... ik heb ze alleen van beauty 88 .. maar deze gaat ook een x in mijn stash komen haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet je echt doen, is zeker een aanrader !

      Verwijderen