maandag 19 november 2012

Catrice Multi Color Blush ‘Iced Caramel Macchiato'

Catrice is al eerder uitgekomen met de nieuwe Defining Blushes (klik hier voor het artikel). Zo fijn voor een ongelooflijke prijs. Niet veel later zijn ook de Multi Color Blushes verschenen. Ik dacht bij mezelf dat ik niet NOG een blush nodig had, maar ik maakte mezelf wat wijs. NATUURLIJK moest ik ook deze soort blush in mijn collectie hebben dus bracht ik Iced Caramel Macchiato mee.

 
De verpakking is alweer heel fijn. Een doorzichtig doosje zodat je de kleuren heel goed ziet. Chic & netjes, meer kan ik daar niet op zeggen. Zoals de naam het al laat vermoeden, zijn de kleuren iets naar de bruinere-roze kant. Het andere paletje was meer lichter van kleur, dus voor de meiden met een lichtere huidskleur is dat de betere optie. Natuurlijk is het zeker niet verboden om deze blush ook te kopen ! Het doosje bevat zo'n 8g.


De pigmentatie viel eigenlijk wat tegen. De Defining Blushes waren enorm goed gepigmenteerd en daarom verwachtte ik van deze blush net hetzelfde. Wat bleek ? Je hebt een paar laagjes nodig voor je de kleur echt ziet. Dit was ik niet zo gewend van Catrice. Ook brokkelde de blush gewoon af doordat de poeder enorm zacht is qua textuur. Wat een domper ! Na al die kwalitatieve producten van Catrice, ben ik dan uiteindelijk toch eentje tegengekomen die wat minder goed lijkt te zijn. Ach ja, ... Kan iedereen overkomen, toch?


Voor mij valt hij dus ietwat tegen. De kleurtjes zijn dan wel mooi, als de pigmentatie tegenvalt,heeft het product wat afgedaan bij mij. Ik hou het dan maar bij mijn Defining Blushes.

De Catrice Multi Color Blush kan je o.a. bij Kruidvat kopen in 2 versies voor € 3,99 per stuk. 

Valt hij bij jou ook zo tegen ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik hou het bij de prachtige van de Revoltaire collectie :) Ik heb nog niets gevonden dat even goed of beter is, wordt flink balen als ik hem ooit op heb :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die was echt heel speciaal, een blush die je niet snel zal tegenkomen. Hopelijk maken ze 'em nog eens opnieuw !

      Verwijderen