zondag 23 december 2012

Personal : life

Het is weer eens tijd dat ik julle een update geef. Kan je het geloven dat dit de laatste update gaat zijn van 2012 ? ON-GE-LOOFELIJK dat 2012 bijna voorbij is. Het was een schitterend jaar en ik hoop dat 2013 even schitterend mag worden… maar tot dan zit ik gevangen …

 

… in mijn kamer achter mijn boeken. Want ja, ik heb blok en examens ! De meeste van jullie hebben gelukkig gedaan met leren en examens (met hopelijk goede resultaten!), voor mij begint het pas. Mijn eerste examen is 14 januari en als ik er nog maar aan denk .. Brr, examenstress ! Ik heb me voorgenomen dat ik 2 dagen niet ga leren : Kerstmis en Nieuwjaar. Het zijn natuurlijk feestdagen en daar wil ik toch ook een beetje van kunnen genieten.  

Dat gezegd zijnde : dat is ook meteen de reden waarom er al heel lang geen filmpjes meer op PfB verschenen zijn. Ik heb het gewoon de laatste tijd zo druk gehad. Het is niet omdat het bijna ‘kerstvakantie’ is, dat de proffen het langzameraan doen. Oh nee ! Een paar hoofdstukken meer of minder gezien krijgen, dat maakt voor hen helemaal niet uit. Ik ben iemand die samenvattingen moet maken. Als ik kan kiezen tussen een boek van 400 bladzijden, of een samenvatting van 100 blazijden … Dan is mijn keuze snel gemaakt. Ik moet het natuurlijk allemaal verwerkt krijgen en dat vraagt tijd.  Dus zolang de examens bezig zijn, vrees ik dat er geen filmpje online komt. Hopelijk begrijpen jullie dat. Eenmaal de lesvrije week start, ga ik er zoveel mogelijk proberen te filmen !

 

Wat artikeltjes betreft : die gaan ook wat minder worden. Ik ga heel erg mijn best doen om zoveel mogelijk vooruit geschreven te krijgen, maar elke dag gaat echt niet lukken. Ik moet immers bijna 2 maanden op voorhand schrijven. Dat is echt héél veel, dus je ziet het probleem. Om zeker te zijn dat je geen enkel artikel mist, kan je je abonneren op mij op Bloglovin. Deze geeft aan wanneer ik een artikel post !

Verder heb ik nog wat nieuwe spulletjes geshopt. Niet genoeg om er een shoplog van op te nemen, maar toch voldoende om er een blogpost van te kunnen maken. Een paar hebben jullie er al van voorbij zien komen (denk maar aan de TBS Kokosnoot Gift Set of de magnetische nagellak van Ici Paris XL), een paar staan nog ingepland. Vorig jaar heb ik ook een blogpost gemaakt over mijn verjaardags- en kerstcadeautjes. Ik heb gezien dat deze blogpost enorm veel bekeken is, dus willen jullie dat ik het dit jaar opnieuw doe ? 

Zo, nu zijn jullie op de hoogte gebracht wat er nog staat te gebeuren. Ik hoop dat jullie er een beetje begrip voor hebben dat het een tijdje minder gaat zijn op PfB, maar ik beloof jullie dat ik mijn schade inhaal na de examens, pinky promise ! 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

 1. Veel succes met je examens!
  Leren gaat nu eenmaal soms voor he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel ! Spijtig genoeg wel ja, ik wou dat het anders was, maar het is nu eenmaal zo. Dat het maar snel eind januari is !

   Verwijderen