zondag 16 december 2012

Trend : Goud

Voor de feestdagen is er een nieuwe trend gespot : goud. Nu denk je : ‘dat is toch elk jaar?’ Daar kan ik je gelijk in geven. Maar deze keer is het echt over the top goud. Hoe meer goud, hoe beter : gouden highlighter, gouden oogschaduw, gouden nagels … zelfs gouden lipstick als het even kan. Make-up merken hebben hier natuurlijk aan gedacht en komen uit met –jawel, je kan het al raden – gouden make-up. Maar een trend blijft een trend : hot or not ?

Photobucket
 
Voor de feestdagen mag het allemaal wat heftiger zijn. Je viert immers maar 1 keer Kerstmis en Oudjaar. Fellere kleurtjes op de ogen, lippen, wangen : dan mag het echt allemaal. Goud is zo’n kleur die bij iedereen mooi staat. Of je nu een donkerdere huid hebt of net niet : goud geeft iets warms aan je gezicht zodat je gaat stralen. Een echte feestkleur !

Photobucket

Chanel heeft een prachtig oogschaduwdoosje in zijn kerstcollectie liggen. Het doosje bevat de kleuren roze, taupe, paars-roze en natuurlijk goud voor de finishing touch !  Ook Clarins heeft een o zo mooie highlighter en een in zijn collectie dit jaar. Een echt hebbeding voor make-up addicts zoals wij. Ook het oogschaduwdoosje van dit jaar bevat een gouden oogschaduw. Een gouden touch, gecombineerd met nude kleurtjes.

Photobucket  

Als je dus ‘in’ wilt zijn met deze feestdagen, zou ik maar wat goud aanschaffen.  Natuurlijk hoeft het helemaal niet zo duur te zijn. Kruidvat heeft ook zo van die mooie, gouden oogschaduws. Vooral de Maybelline Infallible Oogschaduws zijn zo mooi en zo gepigmenteerd !

Wat vind jij van deze trend : hot or not ?

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking: