maandag 11 februari 2013

Catrice Volume + Length Mascara

Mascara’s vinden die wonderen doen voor mijn wimpers, is moeilijk. Ik heb er al velen getest, maar nog steeds zoek ik achter de perfecte. Perfectie bestaat natuurlijk niet, maar something close mag toch wel ? De Catrice Volume + Length mascara zag er alleszins goed uit. Volume en lengte in 1 ! Maar natuurlijk moet het eerst getest worden, dus … Here we go !

 photo DSCN6100.jpg
 
Het borsteltje is alleszins heel wat groter in vergelijking met een ander mascara-borsteltje. De haartjes staan dicht op elkaar, zodat elke wimper met een laagje mascara wordt bedekt. Vind ik op zich wel fijn werken. De mascara heeft geen natte formule, wat ik op zich ook wel fijn vind. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je mascara nog nat zal zijn na een uurtje.

 photo DSCN6106.jpg  

Maar god ! Na een goed uurtje rondlopen met deze mascara, lijk ik net een wasbeertje ! Zwarte vlekken onder m’n ogen, net alsof ik een oorlog heb uitgevochten. Normaal gezien krijg ik zo'n zwarte vlekken als mijn mascara niet waterproof is in combinatie met een huilbui of regen. Maar hier is niet eens water aan te pas gekomen...
 
 photo blogfotos-005.jpg
 
 
Conclusie ? Wel, …eigenlijk vind ik er niet veel aan. Hij doet echt niets voor mijn wimpers. Er is werkelijk geen volume te bespeuren en ook over de lengte is niets te vertellen. Ik was tot nu toe tevreden over Catrice mascara’s, maar deze heeft me toch een beetje in de steek gelaten. Jammer ! 

De Catrice Volume + Length mascara kan je bij de drogist krijgen voor € 3,59. 

Welke mascara is jouw favoriet ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten