zaterdag 9 februari 2013

Rimmel BB Creme

Als beautyblogger moet je toch altijd mee zijn met de laatste beautytrends. Ik zit altijd achter (natuurlijk!). BB creme is een product dat zo hip is de laatste tijd, dat ik er wel eentje MOEST uitproberen. Rimmel kwam er onlangs met eentje uit. Ik kon het niet laten en bracht er de kleur ‘Light’ mee.

 photo DSCN5875.jpg
 
Even algemeen : wat is een BB creme ? Een BB creme is oorspronkelijk afkomstig uit Azië en is zowat een foundation,verzorging, primer en concealer in 1. Het werd eerst gebruikt om de aziatische meisjes witter te maken. Nu wordt het gewoon gebruikt om je huid er egaal en verzorgd uit te laten zien. 

Deze BB creme van Rimmel is verkrijgbaar in 2 verschillende tinten (Light & Medium/Dark) en belooft 9 dingen :

- Primer voor het gezicht
- Minimaliseert poriën
- Hydrateert
- Houdt je gezicht mat
- Laat oneffenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen
- Met een SPF 25 ben je beschermt tegen UV-straling
- Verbergt kringen onder de ogen
- Highlight  

Phoe, dat is een hele boterham. Ik heb eerst swatches gemaakt voor ik het op mijn gezicht aanbracht. Zoals je kan zien, is de BB creme vrij dik en dus ook dekkend. Toen ik het op mijn hand testte, leek het of dat de kleur wat te donker zou zijn …
 
 photo blogfotos-004.jpg  

Laten we even kijken wat het voor mijn huid doet. 

 photo blogfotos-003.jpg
 
Zoals je ziet, geeft hij mij een hele goede dekking. Bijna al mijn onzuiverheden zijn gecamoufleerd en ook mijn wallen worden zo goed als helemaal weggewerkt. Top ! Eenmaal hij een beetje in je huid is gedrongen, lijkt alsof je helemaal niets op hebt. De natuurlijkheid van deze BB creme is zeker een pluspunt. Verder is de kleur ook een goede match. Al bij al vind ik dit echt een goede BB creme. Ik ben fan ! Alleen jammer dat de kleurenselectie niet echt heel uitgebreid is … 

De Rimmel BB Creme kan je o.a. bij Kruidvat vinden voor €9,99. 

Gebruik jij een BB creme ? 

Stay gorgeous!

Anke

2 opmerkingen:

  1. Er is veel geschreven over deze BBcream en ik heb echt nog geen enkele negatieve review gelezen. Volgens mij moet dit wel een topproduct zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is hij zeker ook en dat voor een merk dat je gewoon bij de drogisterij kan kopen :D

      Verwijderen