woensdag 13 maart 2013

Byphasse Handcreme

Mijn handen zijn altijd al een pain in the ass geweest. Eenmaal het weer droger & kouder begint te worden, zie je dat aan m’n handen : droog, kloofjes en schilferig (iieuw!). Een goede handcreme is dan zeker een must. Mijn Ikea handcreme heeft heel lang z’n dienst bewezen maar zo gaat dat met goede producten : ze gaan op. Omdat hij LE was, is hij natuurlijk nergens meer te verkrijgen. Op zoek naar een andere dan maar ! Bij Trafic hebben ze van die hele goedkope verzorgingsproducten (ze verkopen er nu ook Maybelline!). Ik neusde eens rond en besloot om de Byphasse handcreme maar eens uit te proberen.

 photo DSCN6308.jpg

De verpakking is een handig tubetje met duidelijk de ingrediënt erop vermeld. Het zegt ook duidelijk dat het voor een droge huid is. Top ! Verder zit er ook kartié boter en vitamine B5 in. Je krijgt ongeveer 150 ml aan product.

 photo DSCN6421.jpg  

De substantie heeft me eigenlijk verrast. Door de karité boter dacht ik dat het een dikke handcreme zou zijn. Niet dus ! Hij is heel luchtig en dun waardoor ik dacht dat het echt niets zou doen voor mijn handen. Echter … Hydrateren deed hij fantastisch ! Ik moet wel eens wat meer smeren in een dag, maar dat vind ik niet zo erg. Hij laat zeker geen vettig laagje achter en dringt bij onmiddellijk in je huid, waardoor je al snel bijvoorbeeld een boek kan lezen of iets kan typen op je computer (zonder dat er handcreme strepen achterblijven).
 
 photo blogfotos-5.jpg
 
Ik vind dit echt wel een goede handcreme. Ondanks dat hij luchtig is, doet hij toch een klein wonder voor mijn droge handen. Zeker eens het proberen waard !

Byphasse handcreme kan je kopen bij Trafic voor €1,79. 

Wat is jouw favoriete handcreme ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

 1. Ik gebruik momenteel overdag Biomains van Biotherm en 's avonds voor het slapen gaan Rituals.
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Rituals wil ik ook al heel lang proberen ! Een aanrader ?

   Verwijderen