zondag 10 maart 2013

TAG : Beauty Things I Suck At

Er gaan heel wat filmpjes op YouTube rond met de TAG : 'Beauty Things I Suck At'. Zoals de TAG het zelf al zegt : je noemt de dingen op waar je niet zo goed in bent op beautygebied. Beautybloggers & - guru's worden vaak gezien als mensen die hun make-up altijd perfect kunnen aanbrengen of die perfect zijn in beautyrituelen... Think again ! Dat is helemaal niet zo. Om dat te bewijzen, zijn hier mijn dingen op beautygebied die ik echt niet kan.

 photo tweezing.jpg
 
1. Donut knot
Ik kan nog wel redelijk veel met mijn haar doen maar 1 ding lukt me echt niet : de donut knot. Ik weet niet wat het is maar het lukt me echt NIET. Mijn haar valt er gewoon uit, het zit scheef op mijn hoofd en ik spendeer er meer tijd aan dan zou moeten. Wat ik ook probeer, het is altijd wel iets. Het lijkt wel of iedereen er een geboren talent voor heeft, ik denk dat ze mij daarin overgeslagen hebben.
 
2. Cream blush aanbrengen
Nog zoiets dat ik echt niet kan : cream blush aanbrengen. Iedereen heeft het maar over cream blush : het blijft beter zitten, je hebt een veel intensere kleur in vergelijking met een poederblush en het ziet er ook natuurlijker uit. Wel, ... heel fijn voor je maar bij mij is het wel wat anders. Volgens mij gebruik ik gewoon een verkeerde tactiek of zo maar het ziet er bij mij gewoon niet uit. Het brengt steeds in klodders aan, droogt mijn huid uit of ik zie eruit als een clown. Ook cream blush is gewoon niet aan mij besteed.

 photo nyx-rouge-cream-blush-golden-rose-petal-natural.jpg  
 
3. Nagels verzorgen
Ik lak heel graag mijn nagels. Als ik kon, zou ik elke dag van kleurtje veranderen, maar helaas gaat dat niet, haha ! Maar de verzorging die er bij komt kijken ... Ik geef ze af en toe een goed citroenbadje maar zoals mijn nagelriemen insmeren ... Nee, dat doe ik absoluut niet. Geen idee waarom eigenlijk, het is nooit echt bij me opgekomen om het wél te doen. Dus ja, I suck at this.
 
4. Kwasten wassen
Kwasten wassen is toch wel een pain in the ass. Het is enorm tijdrovend maar het moet wel gedaan worden. Toch ... tussen 2 wasbeurten kan toch zeker soms wel 2 weken zitten. Maar er ze nu een maand niet wassen ... Nee, dat kan ik niet, de gedachte alleen al.

5. Lichaam scrubben
Als laatste : m'n lichaam scrubben. M'n gezicht neem ik om de 2 weken eens onder handen met een goede scrub en een maskertje. Mijn lichaam echter wordt wel eens overgeslagen. Ik moet er echt de tijd voor nemen om ook mijn lichaam eens goed te scrubben, maar helaas gebeurt dat veel te weinig. Bij deze : een nota aan mezelf !
 
Laat zeker je antwoorden achter voor deze TAG, ik vind het geweldig om jouw antwoorden te lezen !
 
Stay gorgeous !
 
Anke

2 opmerkingen:

 1. Ik 'suck' zwaar in mijn wenkbrauwen epileren!
  Ik haal steeds te veel of te weinig weg..
  Gelukkig heb ik een hele lieve schoonheidsspecialiste die het de laatste maanden voor me doet, zodat ik er toch deftig bijloop! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat kan al eens tricky zijn. Gelukkig is hulp nooit ver weg ! ;D

   Verwijderen