zaterdag 27 april 2013

Verslaafd : Pretty Little Liars

Door mijn studies kijk ik niet al te veel tv, ik heb er gewoon geen tijd voor. Call me a nerd, maar het is nu eenmaal zo. Komt er nog eens bij dat we maar 1 tv hebben en het dus altijd een gezeur is naar wie wat wil zien. Daarom doe ik niets liever dan dingen online bekijken. Snel en makkelijk. Amerikaanse series zijn al iets moeilijker te bekijken omdat ze nog niet helemaal uit zijn hier in Europa. Onlangs verscheen de eerste aflevering van Pretty Little Liars en ik was meteen verslaafd…

 photo pretty-little-liars-pretty-little-liars-tv-show-16479211-2272-1524.jpg
 
Ik kon niet wachten tot de volgende aflevering zou verschijnen en ben online maar eens gaan zoeken. Blijkbaar niet goed genoeg, want ik vond niets en als ik al iets vond, dan moest ik ervoor betalen omdat ik niet in Amerika woonde. Een vriendin van mij wist wel een site (thanks !) en ja … Sindsdien MOET ik gewoon elke avond een aflevering bekijken. 

Voor diegene die zoiets hebben van : ‘WAAR heb je het in GODSNAAM over? Wat is Pretty Little Liars’ : even een korte introductie : Alison, Aria, Hanna, Emily en Spencer zijn beste vrienden en de populairste meisjes op de Rosewood High School. Tijdens een slaapfeestje verdwijnt Alison. Hierna valt de vriendengroep uit elkaar. Een jaar later als Aria terug komt uit IJsland krijgen ze allemaal berichten van iemand die zich "A" noemt. Deze persoon dreigt de geheimen die ze samen hadden, bekend te maken. Als het lichaam van Alison is gevonden proberen ze achter de identiteit van "A" te komen.’
 
Dit is eigenlijk in het kort waarover het hele verhaal gaat. Ze krijgen constant sms’jes van iemand die zich ‘A’ noemt en telkens wanneer je denkt te weten wie ‘A’ is, neemt het verhaal een andere wending en weet je het gewoon helemaal niet meer. Ik zit nu aan het einde van seizoen 2 en het wordt met de aflevering spannender. In Amerika komt binnenkort seizoen 4 uit.  

 photo prettylittleliarssmh021411.jpg
 
Je bent natuurlijk geen beautyblogger als je niet naar het haar & de make-up kijkt van de meisjes. En wat kan ik zeggen ? Het is natuurlijk, maar wel net ietsje donkerder om dat mysterieuze te behouden. Verder ben ik ook gefascineerd door hun kapsels : het is ofwel met krullen ofwel van die mooie opsteekkapsels. Natuurlijk zit achter dit alles een hele ploeg haarstylisten & MUA’s achter. Maar eerlijk is eerlijk : ze zien er fantastisch uit.
 
Kijk je naar Pretty Little Liars ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke


1 opmerking:

  1. Jaaaa, ik volg PLL ook.. Love it.. and these girls are so pretty!!!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen