zondag 4 augustus 2013

Boots n°7 Facial Cleansing Brush

Gehyped tot en met maar dat heeft me zeker niet weerhouden van ‘em mee te brengen uit Londen : Boots n°7 Facial Cleansing Brush. Charlotte van PinkyPolish.nl stak me aan met haar enthousiasme over dit product. Het zou een goedkopere versie moeten zijn van de Clearasonic, die natuurlijk bij iedereen wel gekend is. Een vriendin omschreef het eens als ‘een grote tandenborstel, maar dan voor je gezicht.’ Ik testte voor jullie deze dupe van de Clearasonic uit en vandaag kunnen jullie lezen wat ik ervan vind!


Boots n°7 kan je natuurlijk niet kopen hier in België, deze facial brush heb ik dus meegenomen uit Londen. Toen wist ik echter nog niet dat de Clearasonic ook naar België kwam ! Wil je dus ook zo’n facial brush eens uitproberen en heb je wat te spenderen ? Heb dan nog even geduld, want de Clearsonic komt er aan ! Maar goed, back to de goedkopere versie. Wat vond ik er nu eigenlijk van ? 

 
Toen ik ‘em bij Boots kochtte, gaf de verkoopster mij een goede raad mee : op de instructies stond dat je ‘em elke dag kon gebruiken. Zij adviseerde mij om dat niet te doen. De haartjes op de kop zouden nogal stug zijn, zodat je huid bij dagelijks gebruik geïrriteerd kon raken. Jammer natuurlijk, want daarvoor wou ik die borstel wel : om dagelijks mijn gezicht te zuiveren van viezigheden. Maar goed, ik besloot ‘em toch mee te nemen. Eenmaal thuis, kon ik niet wachten tot ik ‘em kon gebruiken.

 

De borstel heeft 2 standen : 1 keer op het knopje drukken en je krijgt een trage rotatie van de kop, 2 keer op de knop drukken en hij gaat wat sneller. Ik verdeel eerst altijd mijn reinigingsproduct over mijn hele gezicht alvorens ik de borstel opzet. Ik heb anders schrik dat al het product zal eindigen op de spiegel en muren van de badkamer ...


En ja hoor, wat de verkoopster zei, was waar : de haartjes zijn inderdaad wat stugger dan ik verwacht had. Het was wel even schrikken, want ik had verwacht dat ze iets zachter zouden geweest zijn. Te lang op dezelfde plek op je gezicht gebruiken, is niet aan te raden want je huid raakt er best geïrriteerd door tot bijna het pijnlijke af. Er is wel een grote positieve ‘MAAR’ ... hij doet prachtig zijn werk. Mijn huid is glad na het gebruik, voelt enorm schoon aan en het lijkt net of het stukken beter kan ademen. Na een aantal weken gebruiken, zag ik echt een duidelijk verschil qua onzuiverheden : ze begonnen langzaamaan te verdwijnen. 

Conclusie ? Zo’n facial cleansing brushes zijn echt een van de beste beautyuitvindingen tot nu toe. De kwaliteit zal er wel van afhangen hoeveel je ervoor betaalt maar om £25 pond te betalen voor zo’n systeem, vind ik helemaal niet slecht. Ik ben wel fan van deze cleansing brush ! 

Boots n°7 Facial Cleansing Brush kost zo’n £25, de 2 reservekoppen kosten £8. Voor diegene die geen tripje naar Londen plannen, kunnen de Clearasonic binnenkort kopen. 

Zou jij zo’n gezichtsborstel gebruiken? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten