vrijdag 9 augustus 2013

MUA Single Oogschaduws

Make-up Academy (of afgekort : MUA) staat al een tijdje bekend voor zijn kwalitatief goede oogschaduwpaletten en dat voor een kleine prijs. In Londen kocht ik er dan ook 2 die ik met veel liefde begon te gebruiken. Echter lagen daar ook mono’s in het schap en het verwonderde mij dat niemand daar ooit eens over gesproken had. Tijd voor verandering ! Ik bracht er 3 mee om ze eens uit te proberen.


De oogschaduws zitten in een hard plastic doosje met in het groot de letters ‘MUA’ opgedrukt. Elk doosje bevat zo’n 2 g product, wat zeker niet slecht is. Het enige nadeel aan deze mono’s is dat ze geen namen hebben, alleen maar nummers. Ik kocht in Londen nummer 10, 30 en 11.

 
 

Nummer 30 doet me op de een of andere reden aan Cleopatra denken : het lijkt net goud in oogschaduwvorm. Nummer 10 is dan weer een hele aparte kleur : blauw met paars samengevoegd en een druppeltje grijs erin verwerkt. Nummer 11 is dan weer een bruin-grijze tint met zilver shimmer erin. De pigmentaties van deze 3 zijn ontzettend goed ! De foto bewijst het gewoon : 1 veegje was genoeg om een mooie swatch te maken. Ik weet echt niet waarom er niet meer over deze oogschaduws wordt geschreven, ze zijn fantastisch !

 
 
Ze hebben een zachte textuur waardoor ze heel gemakkelijk aanbrengen. Ook blenden ze prachtig uit. Doordat ze zacht zijn, dacht ik eerst dat ze wat kruimelig zouden zijn. Dat is niet het geval ! MUA heeft mee echt aangenaam verrast : hun paletten zijn niet alleen geweldig, hun mono’s ook ! 
 
Ben je dus eens van plan om een Superdrug binnen te lopen of je wilt eens online bestellen bij MUA maar je weet niet goed wat ? Kijk dan zeker eens naar de mono’s want ze zijn echt geweldig : goede pigmentatie, meer dan genoeg product en dat voor geen geld. Het gerucht doet de ronde dat ze naar BelgiĆ« en Nederland zouden komen en hopelijk is dit ook waar want dit merk mag van mij part zeker toegevoegd worden ! 
 
De MUA mono’s kan je vinden bij Superdrug of online voor £1 (!!) per stuk. 
 
Ga jij ze een keer proberen ? 
 
Stay gorgeous ! 
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten