maandag 9 december 2013

Snapshot


Ready. Set. Go! We zijn aan het aftellen naar het einde van het jaar. Eind deze maand is het al zover ! Geen idee waar al die tijd gebleven is maar ik kijk al uit naar volgende zomervakantie, haha ! Ik heb weer een aantal foto's verzameld van afgelopen tijd. Er zijn zoveel leuke dingen gebeurd, dat ik deze met jullie vandaag wil delen.


 
Het is weer kaarsjes-tijd ! Tijdens het leren, steek ik al graag eens een kaarsje aan, gewoon voor de gezelligheid (en natuurlijk de lekkere geur !). Nadeel aan de kaarsen van de Ikea : ze branden niet helemaal op ...

 
Begin vorige maand waagde ik me eens in het Sportpaleis voor Alex Agnew ! Het was zijn laatste show, die wilde ik natuurlijk niet missen. Ik was eerder nog nooit in het Sportpaleis geweest, dus dat was al een belevenis op zich !

 
Halloween kwam er aan en dan is het traditie bij ons om een paar Halloweentochten mee te doen. Lekker griezelen en tegelijkertijd lachen omdat je ze bang bent, haha ! Een hele goede vriendin van mij speelde mee in zo'n griezeltocht/toneelstuk dus ging ik met plezier mee.

 
Niet veel later werd ik uitgenodigd voor een toneelstukje in Sint-Niklaas over 'De Tovenaar van Oz'. Het was prachtig !

 
Geen Snapshot-artikel zonder een foto van make-up natuurlijk! Voor de zoveelste keer kon je me in het Kruidvat vinden, op zoek naar nieuwe make-upjes om uit te testen.

 
Weer eens wachten op een trein die vertraging had... Maar de zonsopgang vond ik zo mooi !

 
Even een lesje Engels ertussen ...

 
Mijn favoriete snoepgoed van het moment. Spijtig genoeg wordt dit alleen tijdens de Sinterklaasperiode verkocht ... 

 
Hey there !

 
Productfotografie moet er natuurlijk ook gebeuren. Hier zien jullie een aantal productjes die nog moeten komen , een aantal van hen heb je ondertussen al zien voorbij komen.
 
 
Leuke pakketjes die binnenkwamen. Ik ben ze al volop aan het testen !

 
Het spannende moment was aangebroken : ik liet een tattoo zetten. Ik had er al eens een blogpost over geschreven maar mijn plannen werden alleen maar concreter. Ik had alleen de moed nodig om het te laten zetten ! Uiteindelijk maakte ik een afspraak en ging ik er op een dinsdagnamiddag naartoe. Nooit gedacht dat ik diezelfde dag met eentje naar huis ging gaan!

 
Goed ingepakt ! Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het beloofde filmpje komt er uiteraard nog aan.

 
Bloed geven doe ik enorm graag. Nu ik een tattoo heb laten zetten, zal het wel een tijdje duren eer ik terug bloed mag geven. Ik kwam met mijn vriendinnen mee (die wel mochten geven) om hen mentaal te ondersteunen.

 
Gaan eten met de vriendinnetjes ... Njammie !

 
Maar dan was het een weekje gedaan met de pret. Ik had mijn laboweek van mijn bachelorproef, een van de belangrijkste weken tijdens het eerste semester. Elke dag in het labo staan, opdrachten voorbereiden en daarbuiten nog de gewone lessen volgen... 's Avonds was ik gewoon pomp AF. Ik ben wel vaker met hoofdpijn naar bed gegaan. Gelukkig was het maar een weekje maar volgend semester zijn het er 4 ... Ik hou mijn hart al vast !

 
Maar na al dat harde werk in het labo had ik dringend nood aan ontspanning. Een foute party zag ik natuurlijk helemaal zitten. Foute kleurencombinaties op de nagels ...

 
... en natuurlijk kon een veren boa ook niet ontbreken !

 
Koffie met oreo's ? Yes, please !

 
Al wat kerstshopping gedaan, aangezien de blok eraan begint te komen en ik dan echt geen tijd heb om cadeautjes voor iedereen uit te zoeken. Heb al heel wat leuks gevonden !

 
OPI aan -20% bij Planet Parfum? Daar maakte ik dankbaar gebruik van...

 
... om o.a. 2 lakjes van de kerstcollectie te scoren ! Binnenkort meer hierover. 

Stay gorgeous !

Anke


0 reacties:

Een reactie posten