maandag 23 december 2013

Update : Persoonlijk

Jullie gaan er me niet graag mee horen afkomen, maar ja : het is weer de tijd van het jaar dat ik mijn blog even aan de kant moet schuiven. De examens zijn in volle aantocht (ik begin juist de dag na mijn verjaardag, hip hoi!) maar eerst moet ik nog een paar weken blok overleven ...

 

Ik heb in totaal zo'n 6 vakken waarvan de een al wat moeilijker dan de ander. Het lijkt alsof ik veel tijd heb om deze vakken allemaal deftig te kunnen leren, maar dat is het zeker niet. Echt veel zin heb ik er niet in, ik vind de juni examens net ietsje 'leuker'. Reden : er zijn geen feestdagen. Iedereen zit hier van de kerstboom te genieten en de gezellige kerstliedjes die ze op de radio spelen, ik loop hier rond alsof de wereld gaat vergaan, haha !
 
Bij deze : de komende weken zal het dus wat rustiger zijn op PfB. Normaal gezien verschijnen er, op de tijdstippen die jullie gewoon, zijn een artikel en dat tot met Nieuwjaar. Daarna zijn er wat dagen overgeslagen aangezien ik het niet allemaal op tijd kreeg ingepland. Alvast mijn excuses daarvoor !
 
Ik wens jullie alvast een superfijne kerst toe. Geniet ervan !
 
Stay gorgeous !
 
Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik ken die stress maar al te goed! Probeer toch een beetje te genieten van de kerstdagen, blijft een leuke tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zal ik proberen ! Veel plezier, geniet voor mij een beetje bij ! :D

      Verwijderen