maandag 13 januari 2014

Ik heb Instagram !

Call me weird maar ik had genoeg aan mijn Facebook en Twitter qua social media. Ik wist echt niet waarom iedereen zo vol lof was over Instagram. Het interesseerde me eigenlijk helemaal niet. Ik kon er eigenlijk ook niets mee want ik had geen iPhone/iPad/... Maar toen kocht ik mijn iPad en Instagram interesseerde mij nog steeds niet. 'Ik maak niet zo'n leuke dingen mee die ik om de 5 minuten moet delen!' was mijn excuus. Toch werd ik overgehaald om een Instagram-account te maken ...


Mijn broer zit al een tijdje op Instagram en hij vond het hoog tijd dat ik ook maar eentje moest hebben. Dus met kerst zat ik gezellig met hem in de zetel een Instagram-account aan te maken (is ook een reden waarom mijn eerste foto met hem is, haha ! Een beetje als een 'dank je wel' ?). En wat kan ik ervan zeggen ? I'm hooked ! Ach ja, als ik Twitter en Facebook moet checken, dan kan ik ineens Instagram toch ook doen ? 

Dagelijks post ik toch leuke foto's over wat er gebeurt, leuke quotes of dingen die me bezig houden. Dus als je wil weten wat ik zoal uitspook (ook al Tweet ik dan niet) : Instagram is a new way to go ! Mij volgen kan je door naar 'AnkePfB' te zoeken. Een paar foto's zullen ook gebruikt worden voor mijn Snapshot-artikels.

Nu heb ik voor jullie nog een vraagje : ik volg al redelijk wat Instagram-accounts maar welke moet ik AB-SOLUUT nog volgen ? Laat het me weten bij de reacties !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten