zondag 9 maart 2014

Dagelijks geen make-up dragen

Me opmaken, is iets wat ik super graag doe. Ik sta er dan ook wat vroeger voor op voor ik naar school ga. Er verzorgd en fris uitzien, is een pluspuntje wanneer je lange dagen op de schoolbanken moet zitten. Natuurlijk kan ik gerust nog een kwartiertje langer blijven liggen als ik mijn make-up niet zou doen. Nochtans draag ik niet elke dag make-up ...


Op vrijdag hebben we om 8h les. Dat betekent om kwart na 5 opstaan voor mij om me klaar te maken + naar het station te rijden om de trein van half 7 te halen. Geloof het of niet maar op zo'n vrijdag kan vroeg opstaan heel zwaar zijn. Mijn make-up is dan echt herleid tot het minimum : wat BB-creme, eyeliner, mascara, wenkbrauwen en wat lipgloss. Geen ingewikkelde ooglook of fancy kleuren want daar heb ik het fut nu eenmaal niet voor. 

Maar ook in het weekend loop ik vaak make-uploos rond. Als we ergens naartoe moeten of ik ga met de vriendinnen iets drinken, dan maak ik me op. Overdag loop ik zonder make-up rond. Dat is altijd wel handig als ik iets moet testen. Waarom zou ik make-up opdoen als ik toch alleen maar binnen zit ? Waarom loop ik graag zonder make-up rond ? Als beautyblogger ben je echt niet verplicht om je gezicht elke dag te plamuren. Zo'n dagje off kan deugd doen. Mijn huid een beetje laten herstellen van de drukke 'make-up week' is niet zo'n slecht idee.

Voel ik me slecht als ik geen make-up op heb ? In geen geval ! Natuurlijk zie ik mijn onzuiverheden beter dan anders (ze worden niet meer bedekt met concealer of foundation) maar moet ik daarom minder zeker van mezelf zijn ? Ik dacht het niet. Make-up kan je vertrouwen geven, maar je moet nooit onzeker zijn als je geen make-up ophebt. Elke vrouw is prachtig, met of zonder weggewerkte onzuiverheden.

Draag jij elke dag make-up ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik draag vrij weinig make-up. Op dagen dat ik nergens naartoe ga, dan doe ik mijn wenkbrauwen en wat mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag het liefste als ik thuis ben ook helemaal geen make-up, heerlijk! Zomers ga ik ook vaak de deur uit zonder of met weinig op :)

    BeantwoordenVerwijderen